Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor küldted és hová
az lehet.......bár lehet lefelé nézve meg kérdeznék hogy a nadrág mért más szinü bátor is lennék én csak azért lele kéne térdelgetni hogy a frofikkal fel vegyem a versenyt
mert mikor ti itt vagytok akkor forr bakker de amit kültem,neked és pár emberkének azok sajátok voltak
neked nem is kell börcucc mehetsz meztelenül is
1X voltam életemben a ringen,még gyermeteg koromban..........üdülni mentünk az iskolával Versegyházra és el tévedt a buszosbácsi mna már ha itt vagyunk nézzünk szét de MZ-k rótták a köröket nekem dulpa élmény lenne menni a flaszteron
na a tavalyi szilvátol sem mozdult a gigánk megint gorijka
ott is füstöltetheted!megmutatod a sok köcsög Kawásnak hogy kell ezt csinyááni
gyere bammeg!
a szilvát vertem nem a tökömet már eddig van 4 mázsa és a felét sem csináltuk meg kicsit több pálinkám lesz mint tavaly mna.......viszont ez a pályás dolog érdekelne...csak lenne itten 1-2 problem suzukival kawa napon?és olyan hatalmas motoros gunyám sincsene.ugy tudom ezek kötelező dolgok,viszont ha meg tudnák oldani akkor lehet rólla szó ja,és ha 2 motor el fér a futódon........akkor el szambázok debrecenig mert teljesen véletlenül slick gumit kapott a legutóbbi füstölés után
1.50
Szekikém,a ring nekem is 220 kb..
nyilván viszek váltás ruhát mert a tökömről is folyni fog a víz......meg törülközőt.....
a haladó csoporton én is gondolkodom,2 éve sokan tötymörögtek,és kerülgetni kellett őket
a haladóba mennyi az átlag?
időbe kb
simán lemehettünk volna a horgásztanyára ami a ringtöl kb 20km aztán szombaton mehetnétek haza
nehozd tönkreteszi a ringet
hol van ez a bogyesz gyerek?
te gumifüstölő! ha megoldod hogy eljössz péntek reggel akkor felviszlek a ringre hogy el kend a szájukat a műmájereknek.
mixi bácsi!
nekem círka 220 km a ring, és már kétszer voltam abba dög melegbe a ringen. még az hogy nincs egy hely ahol le tudod rakni a cuccod, de egy korty hideg vizet sem tudok inni mert minden fel forr a táskában. ha nyomsz egy kört utána szakad rólad az izzadság a bőrgúnyában, tehát öltöznöd kell, és bogárkám hová rakod a cuccod hogy meg is maradjon ,meg meg is száradjon? az utolsó menet után meg ha szeretnél dumálni még akkor 9-10 között indulsz vissza tök víz cuccban és fáradtan. vissza 220. ja este.
én is motorral mennék, de már kétszer fárasztó volt. most ezt is megpróbálom. a 6-os meg épp arra való hogy pályázzak egyet.
szekikém tudom a modosok igy járnak a ringre
Ha lekapcsol a ventim még utánna is egy pici friss olaj lefolyik. Bekapcsol akkor szétcsaplya. Akkor a tömítésnél kéne gyöngyözni szerintem de, semmi nyoma. Ugy is leveszem a tankot hátha többet látom majd!
Helló!Szerintem szétment a szelepfedél tömítésed,a ventillátor meg jól szétcsapta a környékén.
de én futóval, és 6-ossal.
ahhoz szét kell szedned hogy lásd honnan is jön a lé. a hengerfej felett a kipufogógáz tisztító szekunder levegő szelep van két kis csövecskével.
na!
Énis,énis!
Ja és a kipufogóm is száraz!