Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mostanában én sem mindig érek rá viszamentem a vén majomhoz vagy is hivott hogy dolgozni kéne pont a leg jobkor mert már majdnem át vettem az ódi kulcsát veszekedett is velem az asszony de igaza van.......inkább szopjak az öregnél,mint bent Bélánál
Anya üdvözöl!
Holnap Gyomaendrőd bogár találkozó.
Mi voltunk bacod
Gondoltam is hogy "ez" nem ismeri meg a motort.....áááááááá
Mindegy.....majd Bogyónál.
kékestetőnél tényleg találkoztam egy zűd kawasakival, de hitetlen módon nem hittem hogy te és a párod lehettek
fain jót dumáltunk
már leszereltük volna de ugye a magyar törvények
este 6 7 kor az már nekem távoli cél. szombat délig minden ügyemet el kell intézzek mert csak akkor van szabadidőm.
jogosítványod baccod?

mikor gyarmaton voltunk a balla peca tavat sem tudtuk megnézni, biliárdozni sietett a főnököm.
kikéred a feléért?
jogos a kérdés.........öhöm,meg van,meg találtam de még se kaptam egy ideiglenest........de azzal csak a régi kategóriákat nyomhatom..........uj bejegyzést nem ajtónyiton plasztik kártya érkezése 3-4 hét de szaromle érjenekutól mz redszámmal el vagyok
Mond a címet.
még mindíg van a cégemnek egy kintlevő felszerelt 1 millás gázkazánja amit nem fizettek ki
hoppáááá...
Tivadarnál voltunk a tegnap ott meligérő viznál is látod a lábodat........és a popókat
jogos itvány
engem meg lepett az enyim könyüsége a Szedu szavaival élve" a sár nehéz" motorok után,nekem meglepően könnyü,és oda rakom ahova akarom kivéve mikor a körmány ön életre kel és csapkod
itt dolgozhatnál hétvégén vasárnap is, hál nem engedik, van aki nem fizet már van egy munka terminátorunk nem akarok az lenni kel a hétvége és a kikapcsolódás.
Az meg lehúz baszod!
tivadarnál
ugrnyánál
Ez ismerős,de kb tíz munkából jó ha 3-4 kell csinálni,ja de azt azonnal.
nem érzem a kanyarokban a 6-ost, lehet gumi kell rá de a körforgókban hiába próbálkoztam körözni ,billegett. pedig jó lenne a pályára mert könnyű.
koszos pocsoja a te leg jobb a Tisza most hihetetlen módon tiszta