Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami mándokon is lesz buli.
bogyesz ez a volt vasad?
több lőrét ne igyál
? ja az jövő hét vasárnap lesz.
az a te bajod csörgess meg vasárnap ha már kijózanodtál
Én most szombaton megyek szentandrásra. . .
melóztam de most vasárnap már nem fogok de azért
nem mertem a vasárnapi szundikálásodat meg zavarni.
Szia igen 10 órátol este 18 ig kint lesz a Kawa Vasárnap is.
Vasárnap is kint lesz a kawa? Mert ha igen akkor ebéd után átnézek. Mivan kékvér nem tudtál volna Szarvas fele kerülni?
Jó ha lesz időd gyere át,a gomba meg a csavarral csak mintának kellet volna azért köszi.
rendben!Ha lesz időm átnézek
Azt már fater elvitte valakihez
H:Limo: annyit szeretnék kérni tőletek,hogy az elhajlót bukógombát csavarral együtt elkérném mintának,ha lehet róla szó.
Szia neked is
1. jó estét.
Hmm,jó ára van.Kawasaki nyílt nap lesz Szentesen http://albatrosmc.hu/ Én Pénteken kint leszek délután,ha van időd majd átugrasz.
A Blinder nevű blokkolóból elég. de azt nem kapod meg 50ért :) www.powertuning.hu
Köszike szépen a képeket akkor végül is 2 fej egység elég a 9 es re. ?
a 9esünkről is vannak képek. katt ide
itt még kicist máshogy nézett ki a motor . na meg a pilot road kockagumi is odaver
50ezer ft volt és igen, volt haszna beszerelni.Én bevallom rendszeresen túllépem a megengedett sebességeket nem is kicsit... és sokszor jelzett már a blokkoló hogy mérnek...lelassítottam kikapcsoltam aztán pár másodperc mulva visszakapcsoltam aztán had szóljon :D (muszáj hogy 1-2 másodpercre lássa a rendőr hogy mennyivel mész azért kell kikapcsolni 1 picikét miután lelassítottál)
Remélem faterod megúszta a Balesetet,na majd egyszer összehozzuk a találkát.
Az ára az menyi volt ? és volt haszna beszerelni ?