Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aug 14-18! Hotel Holiday Szeki bácsi!
SIÓFOK
ugorjatok le!
vagy demjén fürdő vagy ugornya csúzda vagy jimmy pöst. most ótóval meg a párommal, de a fain a balcsi lenne egy kis beach klubbal.
2. jó estét
várjuk a vidit amugy nem jösz el 7 végén? falu nap
na aludjatok ződ nigerek
sikerült fel szegelni a gépemre a telefonom telepítő cd-jét úgy hogy nem soká lesz videó kécskéről , nánásról-ott lesz köpködés és anyázás-, sirokról.
na az tegnap este 10 kor volt kint hagytam az övtáskám a tavon ahol korlátot heggeltünk. felbiggyeztettem a 6-ra a rennszámot és góóó. csak nem akart a rohadék menni. pedig tiltott 3-4-ben is de 180-nál nem tudtam többet kihozni belőle odafele, visszafelé már nem adtam esélyt a rohadéknak, alapjárat volt csak menni nem akart. tök sötétben led lámpával a hortobágy közepén lecsúszott ram air csővel küzdöttem keveset de aztán tudta a rohadék a 4-ben a 210-et is. és még én akartam fightert a 9 ből soha soha soha ott rohadjon meg ram air rendszer nélkül minden ótvaros kawa soha nem építenék ram air nélküli kawát, az a szopás mikör csak hörög a rohadék te meg szerelsz.
Látom neked összejött az élet erre a pár napra!
Oké várom.
Köszönöm!
bazze este hatig festettük a stég korlátját mííííreg ződre hogy a tulajok tudjanak kafán bejárni a stégre.
reggeltől estig csak mondják hogy hova kell menni és még nincs fűtési szezonkezdet
üdv! 3 napig nem tudtam 8-19 között a posta közelébe kerülni a munkahelyem miatt, pedig volt minden: benzinkút, óvoda renováció, de nem tudtam venni egy fél liter tejet sem mert ugatott a .........
ma reggel volt egy csőtörésünk és mikor anyagért tipliztünk egy másik munkatárssal akkor feladtam, a néni azt mondta az üvegablak túloldalán hogy holnap várd a póstást. szerintem kafa plexid lett
nna persze,meg mindenki melózott.....
mindenki motorol?
Helló Szeki!
Tudsz valamit mondani lábtartó meg plexi ügyben?!
annyira nem igényeskedünk
bele köll hajítani a medencébe azt kész
Majd hajnalba amikor elfexünk a személyzet úgyis lehalássza a csikkeket, meg a kulákat a viztetőről.
remélem hogy valami frappáms hamutálat rendszeresitel mert itt már a csikket nem szabad szét hajigálni
Ha jó a szemed akkó láthatod, hogy a cserepek is ki lettek cseréve
Na ha ilyen gyorsan csinálod akkor nem lesz valami nagy átalakítás, max tisztasági festés.
2jó estét
Meg fogjon magának mi
készül a tököm hozzon mindenki enni-inni ugyan ott ahol eddig
szia Bogyók-ám..hogy vagytok? Készülsz már a bulira merre lesz amúgy. . ahol az elmúlt évbe is?
jó lesz ez a lényeg hogy a jobb eggyes jövőre is fent legyen tartva a számunkra