Nemrégiben vettem egy 94-es évjáratu kawasaki zx750-et!
és mivel eddig endúróztam (KTM LC4) nemsokat értek a soros karburátorokhoz..
a gondom a géppel a következő! 3 ezres fordulat alatt egyszerüen nem megy ha neki húzom a gázt, lehörög sőt van hogy ha már elég meleg akkor meg is áll és csak nehezen indul el... 6 ezres fordulatnál is van egy apróbb torpanás de azt könnyebben átlépi és az fölött meg megy mint a fene... a karbikon direktszűrök vannak gondolom valami benzin ellátási gond lehet nem ?
Örülnék ha megmondaná valaki mit is kéne tennem a géépel és hogy miért csinálja ezt.... előre is köszönöm..
mámma malydnem beton huladékot csináltam belőle mondom előveszem már a holnapi forgalomba legyek már képbe mna..... ez a geci kezdi lökni a másodikat........
1.csutka
2.huznám és ki lökte és ugye fel bőg a motor....
azzal a mozdulattal huztam mégegyszer 2-be
tiltáson
fel is jött kerékre
de már annyira kivan az elese hogy ahmikor földet ért az első erék,be cikázott de olyat hogy vonyitott alatta a gumi nem tudom hogy fogtam meg.........szerintem nem is én vótam......én csak ültem hogy valami maly csak lesz
Nemrégiben vettem egy 94-es évjáratu kawasaki zx750-et!
és mivel eddig endúróztam (KTM LC4) nemsokat értek a soros karburátorokhoz..
a gondom a géppel a következő! 3 ezres fordulat alatt egyszerüen nem megy ha neki húzom a gázt, lehörög sőt van hogy ha már elég meleg akkor meg is áll és csak nehezen indul el... 6 ezres fordulatnál is van egy apróbb torpanás de azt könnyebben átlépi és az fölött meg megy mint a fene... a karbikon direktszűrök vannak gondolom valami benzin ellátási gond lehet nem ?
Örülnék ha megmondaná valaki mit is kéne tennem a géépel és hogy miért csinálja ezt.... előre is köszönöm..
Rendbe jött már a kezed?
Szép napot Zöldek...
1.csutka
2.huznám és ki lökte és ugye fel bőg a motor....
azzal a mozdulattal huztam mégegyszer 2-be
tiltáson
fel is jött kerékre
de már annyira kivan az elese hogy ahmikor földet ért az első erék,be cikázott de olyat hogy vonyitott alatta a gumi nem tudom hogy fogtam meg.........szerintem nem is én vótam......én csak ültem hogy valami maly csak lesz
Csak aprózgatva
Jól vagytok amúgy?