ott voltam és ma be is fejeztük a kalászost fordultam egy párat..... egy 8t,és egy 3,5t póttal a kettőn együtt vittem 155mázsát.........az volt a rekord utolag meg sok boldog születés napot Pipi remélem motort kaptál Erikától
Kinek mi jut
Én szívesen cserélnék veled, már nagyon unom ebben a 40 fokos tikasztó kánikulában vedelni a jéghideg söröket
Egy jó kis MOL kút karbantartás az egy igazi lazítás szombatra ebben a hőségben
Úgyhogy most írígy vagyok egy kicsit rád
Ja oda hivtak lengyuszék. Ott vannak fazival, mixivel, csimbivel Mentem volna szívesen
csak most tartom a szülinapi mókám, úgyhogy még ki kell inni mámma ezt az ütött kopott bulihűtőt
Szia. küld el a motor típust év járatot.
milyen áttétel legyen? árban szinte egyformák. persze extrém esetekben hosszabb lánc kell. Jó áram van és van raktáron is
Majd hajnalban megyek és éjszaka jövök nehogy zavarjam a lakókat Remélem egy nap alatt végzünk a melóval,jól fog esni ebben a hőségben a hűtőházban dolgozni
tiszaföldváron megtelt a strand, és még mindig érkeznek a résztvevők.
délután már csak a napsütötte részeken volt hely, most már ott sincs.
az ismerősöm délután 5 től eddig kétszer kapott csontlágyulást, amikor épp hívtam azt sem tudta hol van.
Én szívesen cserélnék veled, már nagyon unom ebben a 40 fokos tikasztó kánikulában vedelni a jéghideg söröket
Egy jó kis MOL kút karbantartás az egy igazi lazítás szombatra ebben a hőségben
Úgyhogy most írígy vagyok egy kicsit rád
csak most tartom a szülinapi mókám, úgyhogy még ki kell inni mámma ezt az ütött kopott bulihűtőt
Mennyé aratni
milyen áttétel legyen? árban szinte egyformák. persze extrém esetekben hosszabb lánc kell. Jó áram van és van raktáron is
ha csak nem hozod a beígért váltót!
délután már csak a napsütötte részeken volt hely, most már ott sincs.
az ismerősöm délután 5 től eddig kétszer kapott csontlágyulást, amikor épp hívtam azt sem tudta hol van.