Bogyeszkám kényes dolog a hidrotőke, de hát akinek úri autója van
Szerintem nem vette fel az olajat oszt szárazon ugye kopog egy kicsit Van olyan amit majd egy hétig babusgatni köll egy kis olajjal. Sógorom opel vektrájánval pont ilyen bajok voltak.
Úgy látszik ez ilyen ópel sajátosság
De egyet se féj hisz ismered a mondást:
OPEL SOSEM KOP EL
szerelő bácsik kérdésem lenne fel lett ujitva a hengerfej....profi hejen....na gondotam mig barkácsolnak vele ,kipucolom a hidrotőkét,szépen szét szedtem ahogy kell,ki is pucoltam,összerakásnál be fujtam wD40-el,mert ugye be volt ragadva,igy jó is lett szépen rugozott.......összeraktuk és csak beleköltöztek a lakatosok a blokba.......megy a rikitiki,szól a hidrotőke,melegen meg még jobban......namost,koszos maradt,vagy elbasztam valamit és kuka a hidrotőke,mert ugye az olajat illene már felvennie
Ram air gondjaim vannak, hogy tudnám kiküszöbölni ?A gépennem a gyári fejidom van hanem csak egy kicsi fejidom.Ha egy picit szemből fúj a szél egyből elkezd fulladni.Segítsetek már mit csináljak vele !Előre is kösz
Bár látáttok a képet, hogy állt meg
Szerintem nem vette fel az olajat oszt szárazon ugye kopog egy kicsit Van olyan amit majd egy hétig babusgatni köll egy kis olajjal. Sógorom opel vektrájánval pont ilyen bajok voltak.
Úgy látszik ez ilyen ópel sajátosság
De egyet se féj hisz ismered a mondást:
OPEL SOSEM KOP EL
Szegény csorikám.Asszem adok neki köccsön.
Dízel 3000 V6 A4 Quattro
Kulomben baszhatod!
Foleg a kilatast!
De hat amit tudsz menteni