Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

B kawára összekötőcső rövid raptor dobbal eladó. alapjáraton csendes, fordulaton szép hangja van. acél dob.
a teljesítményt és a működést nem befolyásolja. szekunder levegő rendszer a neve ami hiányzik. én a janikawának vissza építettem eredetire.
az enyém meg 3-ba
Bár látáttok a képet, hogy állt meg
Bogyeszkám kényes dolog a hidrotőke, de hát akinek úri autója van
Szerintem nem vette fel az olajat oszt szárazon ugye kopog egy kicsit Van olyan amit majd egy hétig babusgatni köll egy kis olajjal. Sógorom opel vektrájánval pont ilyen bajok voltak.
Úgy látszik ez ilyen ópel sajátosság
De egyet se féj hisz ismered a mondást:
OPEL SOSEM KOP EL
az enyém 4 be megy ennyit
Az én motorom van a képen
ja olyasmi
Most hogy megint emelik a bengát má nem tudja tankoni az SL55 AMG-t ,igy az a garázsban pihen
Szegény csorikám.Asszem adok neki köccsön.
vagy a ramtól úszóházba menőcsövet is rakd előre valahogy ne legyen nyomás különbség a légszűrő házban meg az uszó házban
Inkább ő fényképezzen mint a yard.
?ez meg mi matrijoskababa?
5 ezres fordulaton!
Uzenem neki hogy az enzem ezt 5. ben tudja!
Haverom nagyon ráér vezetés közben fényképezni.
Dízel 3000 V6 A4 Quattro
szerelő bácsik kérdésem lenne fel lett ujitva a hengerfej....profi hejen....na gondotam mig barkácsolnak vele ,kipucolom a hidrotőkét,szépen szét szedtem ahogy kell,ki is pucoltam,összerakásnál be fujtam wD40-el,mert ugye be volt ragadva,igy jó is lett szépen rugozott.......összeraktuk és csak beleköltöztek a lakatosok a blokba.......megy a rikitiki,szól a hidrotőke,melegen meg még jobban......namost,koszos maradt,vagy elbasztam valamit és kuka a hidrotőke,mert ugye az olajat illene már felvennie
Arra mindekepp figyelj hogy az a ket vekony cso elol kapja a levegot!
Kulomben baszhatod!
én is arra gondoltam, csak nem mertem írni, mert azt hittem hülyeség :)
A vázban lévő nyílásokat szűkítsd le! Ahol eredetileg mentek a Ram-Air csövek.
Ram air gondjaim vannak, hogy tudnám kiküszöbölni ?A gépennem a gyári fejidom van hanem csak egy kicsi fejidom.Ha egy picit szemből fúj a szél egyből elkezd fulladni.Segítsetek már mit csináljak vele !Előre is kösz
Az ilyen okos meg is erdemli!
Foleg a kilatast!
Az okos ember vesz 40négyzetmétert 24 milláért,és szét vereti,ja a kilátás is fasza.
nem cdi
eleg konyebb szerkezet bar ayz osb megdobja az arat de ugyan ott vagy mint a cserepnel
De hat amit tudsz menteni
Lpos tetore a zsindejt ajanlom!