Az csak a szekunder levegőrendszer része .Tiszta levegőt enged a kipufogószelepek felé ez által tisztább lesz a kipufogógáz. Nagy vonalakban ennyi.
Szerintem nincs jelentősége.
Szeki szakmai tanács kellene. A szelepdekni tetején gyárilag rajta van valami vakumventill legalább is a könyvébe ezt írja. Na már most az enyémen nincs rajta, ( le van vakolva) Kérdés szerezzek rá mert kell ,vagy nem befolyásolja a motor teljesítményét ,működését ?
Az a nagy helyzet hogy én így akarom a gépet látni a jövőben,a mostani állapotában.Szóval hogy tudnám megoldani azt a ram air gondot, nem tudsz benne segíteni ?
nekem is ilyen gépem volt, ahogy lekerül a ram air rendszer a motorról a ram air feltöltésű kawák elvesztik a beállított keverékképzési rendszerüket, elszegényedik a keverék és dadog vagy nem megy a motor. lesz egy zx6 amit készítek,de felteszem a gyári fejidomját és a ram air rendszerét mert nem akarok vele küzdeni, szerezz egy gyári fejidomot és egy ram air rendszert és faragd át mint a ROC videókban szereplő kawasakikon látni, megszűnik a gondod és talán pofásabb is lesz a verdád.
Nekem még nem tom Fazi!
Van több alternatíva.
Badogban tudog segiteni
Szerintem nincs jelentősége.
10 000 ft ért van CDI-m hozzá.
06703781937 sms-ben pontos cím, és holnap levélpostaiként utánvéttel küldöm.