Hali!
Fúúú, hát érdekelne nagyon is a gép a hibáját eltekintve, csak egy a problémám hogy nem a mai napokban lenne rá keretem. Tehát most lehet hogy hátast dobsz a székben de Dec-Jan. környékén lenne aktuális a dolog. Az lenne a harci kérésem hogy: tudnál szólni ha esetleg elkelne a motor? Ennyit kérnék csak. Vagy esetleg elküldöm a telefon számomat és arra egy sms-t ha tudnál küldeni azt megköszönném.
legyen igazad de a padon nincs légellenállás ráadásul a havernak is benne vannak a dínók légszűrő kipuf ráadásul 2003 as évjáratú 9000 km és nem ment többet az enyémnél
az órák általában a végén 10% csalnak de beszéltem egy gps es szakival ő meg azt mondta a a gps meg egy picit kevesebbet mutat mert függ attól is hogy hány műhód tud érzékelni. Na most ezek után tegyen az ember igazságot. A legegyszerűbb elkel menni kunmadárra augusztusban és be kell nevezni a végsebesség mérésre
Fúúú, hát érdekelne nagyon is a gép a hibáját eltekintve, csak egy a problémám hogy nem a mai napokban lenne rá keretem. Tehát most lehet hogy hátast dobsz a székben de Dec-Jan. környékén lenne aktuális a dolog. Az lenne a harci kérésem hogy: tudnál szólni ha esetleg elkelne a motor? Ennyit kérnék csak. Vagy esetleg elküldöm a telefon számomat és arra egy sms-t ha tudnál küldeni azt megköszönném.
Jo ejt !
Majd holnap reggel ratok nezek!
Kozelebb van az 1000-hez mint a 900-hoz
nem huztak ra a kis csore a cuccost.bar nem is volt nemik.
Meg az is tol rajta.