Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, megnéztem ezt-azt... A kormánycsapágyon feszítettem kicsit... nem lógott, nem is érzem mozgást, nem is rág. A kerékcsapágyon semmit nem érzek.. Viszont: ha állóhelyben mozgatom egész óvatosan, csak piciket a kormányt, akkor a kormányvégen is érzem a lötyögést és próbáltam fogdosni, hogy honnan jöhet... meglepő, de az első sárvédőn érzem a legjobban... gondoltam, lehet az alsó teló persely, de ott nem érzem egyáltalán , a kormánycsapágyon sem, a kerékcsapágynál és magán a keréken sem... csak az első sárvédőn intenzíven és a kormányvégen. Úgy képzeljétek el, hogy le van támasztva és csak kb 5 cmt mozgatok rajta ide-oda, jobbra balra. Akkor is érezni kicsit, amikor ugyan így letámasztva megfogom a felnit és nagyon óvatosan előre hátra mozgatom.. viszont a csapágyaknál ekkor sem érezni sehol... csak a sárvádőn és a kormányvégen. Arra gyanakodnék, hogy a telóban a felső persely lehet. Erről van vkinek tapasztalata? A teló belseje is szét tud kponi? Érdemes felújítót venni hozzá? Valaki tud jó áron? Egyáltalán, találkoztatok már ilyennel? Most is próbálgattam a motort lassú tempónál: kicsi fékezésekkor rezeg egész gyorsan, de nem mindig... ha erőset fékezek, abba hagyja... ha félkézzel fogom, jobban rezeg..Álló helyben azt figyeltem meg még, hogy mikor tolom és aprókat fékezek, rendesen hallani, hogy koppan és nem olyan szárazon, hanem mintha zsírban koppanna...
Az öt évnél öregebb gumikat külföldön már nem szeretik, levetetik.
Itthon még el megy, habár a gyártó is csak öt évig adja a szavatosságot.
Az ilyen gumik, már önmaguktól is berepednek, de kivétel erősíti a szabályt.
A legtöbb haveromnak gyorsasági gépe van, de csak egyenesen tudnak motorozni, nem szeretnek a hegyekbe járni.
Nekem 250 felett rázott a Z, mert nem tudtam jobban kicentírozni a gumit
ha megfelelő a tárolás,akkor nincs vele gond
Kukorékos guten tag mindenkinek !Gumival kapcsolatban volna egy kérdésem!2002-s gumikat kínál egy csóka,vadi újak.Állítólag raktáron maradt cucc !Érdemes megvenni ?
H.Zoli ezt nézd meg!link
zoli egyik haveromnak van egy vt750c4-se, azzal szoktunk menni, hát basszus mióta lecserélte a kipufogót van rendesen hangja
Ha nincs érdekesebb program,és nem melózok akkor Kunmadarast nem hagyom ki ,mostmár nem is a motorok érdekelnek hanem a dragsterek ,
több 1000 lóerő az aszfalton,fülsüketítő zaj,adrenalinbomba........
szia H.Zoli ti mindig ilyen messzire mentek,basszátok meg most néztem 250km tőlem
Az enyém is ezt csinálja 140-150 től
nem nagyon izgat,miután leellenőriztem a kerékcsapágyakat+kormánycsapágyakat is
Ahogy zozo mondja,hiába jó minden,berezonálhat a motor.
Ráadásul én szoktam néha "jáccani"is hátsó keréken
Bárén a gumimra gyanakszok/Brigestone BT020 /egy kalap szar,mert hiába jó a motor futóműve igy is ugy is kagylósra kopik ,és lehet hogy ettől rezonál kicsit.Legközelebb nem veszek ilyet,még ha 20 Ft-é akkor se
Ja!Más!Kunmadárra valaki?Zozo?
Ha jó lesz az idő én indulok vasárnap 6-kor
Reggelt,utak rémei szép napot..forró kávé és szendvics..kér valaki?
na irjál hogy jobb lett-e
Sziasztok! Köszi... A gumi vadi új, alig van még benne km, nem öreg. A guminyomás csak 2.2 most, megpróbálom a 2.5-öt. A teló rugóján feszítettem pár napja, kicsit jobb lett, meg a leírás alapján beállítottam a csillapítást alul-felül, elől-hátul. A kormánycsapágyon feszítek, meglátjuk mi lesz...
Pipi?behuzta valami nagy hal?
4.-dikk
3. Jó reggelt!
2.Jó reggelt.
1. már csak 4. nap.
ezt néztem ki ami helyben is van csak hitelre nem lehet a srácnál venni http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Jóccakát!
Hali! Vedd ki a kerék csapágyakat, és úgy nézd meg, mindjárt más lesz a leányzó fekvése. A kormány csapágyon is állíts, az első telók csúszói is odalehetnek, de szerintem az már csak az előbbiektől jön elő. Nem kockás a gumid, nem öreg, egyenletesen van kopva, jó a guminyomás (2,5)? Állíts kicsit a rugó előfeszítésen feszesebbre.
csumi
Köszi szépen az eddigi infókat.... Jó éjszakát Mindenkinek...