buty buty motor
pedig ha hiszed ha nem a csupasz motorok és a kétcélú endúró/sm kategória a legaktívabb mostanság. viszik az egyhengereseket mert ha nem közúton akkor erdőben használják, és kb 100 000- 150 000 ráfordítással a szerpentinen is koptathatod a lábtartót.
elég szűkös adatokat adtál meg.
válasz ki egy arra alkalmast és sétálj be a tulajjal a márkakereskedésbe, vagy hitel irodába, ott mondják a frankót, ha ez nem megy akkor keress/várj olyan motorra ahol át tudod vállalni a hitelt ha van munkahelyed, ha szerencséd van és a tulajnak sürgős mert a kertajtóban állnak a behajtók akkor még a hitel átvállalás díját is fizetik helyetted. tegyél fel hirdetést, a hátrány hogy nem biztos hogy z-750 vs 636 hitelezők fognak keresni.
valaki tud szerválni nekem egy 636-ot vagy egy z 750-et ha lehet 10-20% önerővel és minimum 1 kezes keljen hozzá ja és Dunaújvárostól ne legyen messze max 80-100km
Semmi gond csak tegnap/ma felbaszták az agyamat. 10 millás szajrét kellett átköltöztetnem puszira, és még le is basztak, amikor tartottam a markomat. 3 órán át pakoltam, vittem saját kocsit, és még engem basztak le, hogy mit akarok ezért.
Guruljunk egyet, de inkább az elkerülőn, vagy a Mátrában koptassuk a gumikat. Nekem hét közben lenne jó, szinte bármikor. Hétvége a szűk családé, mert másra nem számíthatok!
elég merev vagy tamás! nem megbántani akartalak csak kis színt vinni ebbe a gyéren látogatott oldalba. nem azt akartam tudni mennyi pénzed van és mit tehetsz meg csak pipi módján akartam piszkoskodni , tátom nem csak a saját munkatársaim de mások is ebben a putriban eléggé agresszív oroszlán hangulatban vannak, akivel együtt dolgozom, ha megcsörren a telefonja akkor már a kúrva isten azonnal le jön az égből és vigyázva áll mellette. nyugi tamás látom nem vetted a lapot, egy este ki gurulhatunk a bodegához egy lücsire.
Veszel slicket, vagy az enyém számítanád be? Csak a jobbik érdekelne engem, kopottat nem akarok felrakni. Első hátsó párba van a vágott slickem, elől 3,5-4 mm bordával, hátul középen kopottabb, szélei jók. Nincs kopásjelző alá vágva a gumi.
Majd írj, hogy gondolnád az újabb dunlopot, ha tudsz képpel együtt.
pedig ha hiszed ha nem a csupasz motorok és a kétcélú endúró/sm kategória a legaktívabb mostanság. viszik az egyhengereseket mert ha nem közúton akkor erdőben használják, és kb 100 000- 150 000 ráfordítással a szerpentinen is koptathatod a lábtartót.
válasz ki egy arra alkalmast és sétálj be a tulajjal a márkakereskedésbe, vagy hitel irodába, ott mondják a frankót, ha ez nem megy akkor keress/várj olyan motorra ahol át tudod vállalni a hitelt ha van munkahelyed, ha szerencséd van és a tulajnak sürgős mert a kertajtóban állnak a behajtók akkor még a hitel átvállalás díját is fizetik helyetted. tegyél fel hirdetést, a hátrány hogy nem biztos hogy z-750 vs 636 hitelezők fognak keresni.
Guruljunk egyet, de inkább az elkerülőn, vagy a Mátrában koptassuk a gumikat. Nekem hét közben lenne jó, szinte bármikor. Hétvége a szűk családé, mert másra nem számíthatok!
megint szerelhetek.
2-3 nap és lesz róla kép.
Edem küldök levelet.
Veszel slicket, vagy az enyém számítanád be? Csak a jobbik érdekelne engem, kopottat nem akarok felrakni. Első hátsó párba van a vágott slickem, elől 3,5-4 mm bordával, hátul középen kopottabb, szélei jók. Nincs kopásjelző alá vágva a gumi.
Majd írj, hogy gondolnád az újabb dunlopot, ha tudsz képpel együtt.
Köszi!
Edem