már mind a három évjárathoz beszereztem a hátsó felniket, és van sika gumi is bőven, bogyesznek egy utánfutóval kell menni hogy vigye a FÜSTÖLNIVALÓT, de télleg.
Visszadobta a mail-t amit küldtem, nemtom megkaptad-e. Nincs esetleg másik címed?
várom a képeket, infókat.
Megnéztem az enyém: Bridgestone Battlax Racing párban, tökéletesen megvangyok vele elégedve, csak műszaki miatt le kell vennem. 2007es első, 2008as gyártású hátsó, nem repedezettek. a hátsó 08YCY puha keverék.
Elől 3 mili körüli profil mindenhol (minimum 2,8-máshol 3,2 mm), hátul 2-3 miliméter minta van. Kopásjelzőig vannak vágva.
Keszthelyről veszem őket mindig, a srác versenyző ismerősétől hozza őket, nem hibás gumik.
méretek: 120/600 R17 és 190/645 R17.
Adonynal!
Josz a 6-oson, nem az M6-on!
Ercsi,sinatlep,Ivancsa.
A szalma csardanal kell lejonni Ivancsa fele,kivan tablazva.
A duna ballra van a 6-oshoz kepest!
Ahol az Ivancsa tabla van ott nem jobbra hanem balra fordulsz be a zold terulet fele!
Van 1 soderbanya egybol 1 csille van kirakva ,latni a 6-osrol is .No ott kell bejonod!
nem, janikawa-nak viszek alkatrészt, onnan eger szépasszonyka völgye andorkó pince, sztán ha lesz kedv akkor 26-os és parádon megállok egy zx9-es csákónál, neki is alkatrészt küldtem , megnézem hogy alakult a verdája. onnan meg haza csorgok a 33-on.
nix motorkázás , ha csak egy váltó lenne azt felvinném tanktáskában.
A szemetet ossze fuja a szel
Nem olvastam mostanában fórumot sajna, mikor hol? Bár világ másik végén lakok, de ha lenne szabadnapom arra...
jóccakát! ahogy jimy írná/mondaná.
Visszadobta a mail-t amit küldtem, nemtom megkaptad-e. Nincs esetleg másik címed?
várom a képeket, infókat.
Megnéztem az enyém: Bridgestone Battlax Racing párban, tökéletesen megvangyok vele elégedve, csak műszaki miatt le kell vennem. 2007es első, 2008as gyártású hátsó, nem repedezettek. a hátsó 08YCY puha keverék.
Elől 3 mili körüli profil mindenhol (minimum 2,8-máshol 3,2 mm), hátul 2-3 miliméter minta van. Kopásjelzőig vannak vágva.
Keszthelyről veszem őket mindig, a srác versenyző ismerősétől hozza őket, nem hibás gumik.
méretek: 120/600 R17 és 190/645 R17.
Előre is köszi!
Edem
csorgess meg!
Josz a 6-oson, nem az M6-on!
Ercsi,sinatlep,Ivancsa.
A szalma csardanal kell lejonni Ivancsa fele,kivan tablazva.
A duna ballra van a 6-oshoz kepest!
Ahol az Ivancsa tabla van ott nem jobbra hanem balra fordulsz be a zold terulet fele!
Van 1 soderbanya egybol 1 csille van kirakva ,latni a 6-osrol is .No ott kell bejonod!
nix motorkázás , ha csak egy váltó lenne azt felvinném tanktáskában.