Ez elég érdekes
a kocsinak a lemezfelni peremére verik rá BALTÁVAL
a könnyűfém felnire viszont már azokat a kis kockákat ragasztják elvileg miféle helyeken fordulsz te meg
én ahová jártam bivalyb@sznádra egy romos udvarú műhelybe, már ott is a lapos súlyokat ragaszgatták
volt annyi a srácnak, hogy az árpádhídnál gátat lehetett volna emelni belőlle a dunán áradáskor...
pedig nem kis falu az a debrecen ha jól sejtem a tócos lakón többen laknak mint a városomba
szerintem egy akkora helyen minimum 15-en foglakoznak motorkerék centírozással na azoknak mindnek van
Sziasztok! Motorkerékre való centírozó súlyt nem tud valaki? Debrecenben nem is nagyon ismerik...pedig voltam jópár gumisnál. Amivel vettem, azok olyan kis négyzet alakú súlyok voltak, de senki nem tud itt ilyet....
Hát akkor bogyesz barátom, téged most utól ért a szerencse csillaga
Kifelé a tankba cukrot viszel-befelé benyát
Akár cserélhettek is cukrot benyáért
EXTRAPROFIT
a kocsinak a lemezfelni peremére verik rá BALTÁVAL
a könnyűfém felnire viszont már azokat a kis kockákat ragasztják elvileg miféle helyeken fordulsz te meg
én ahová jártam bivalyb@sznádra egy romos udvarú műhelybe, már ott is a lapos súlyokat ragaszgatták
volt annyi a srácnak, hogy az árpádhídnál gátat lehetett volna emelni belőlle a dunán áradáskor...