nem vok pipa,de mindenkinek a legjobb árat szeretem mondani, valaki itt vett egy hátsó ülést régebben 10 000 ft asszem és rossz/hajlott volt.
az a csákó is fütyölt tapsolt akinek zsír láncszettet küldtem jó áron, egy komplett tátra-lomnici túra benzinköltsége maradt a pénztárcájába. az jó?
üdv! van egy új 2700 ft-ért, és van egy használt 1500 ft. csavar nincs hozzá, de ha már olyan csavar volt benne amit levágtál akkor mindegy mert a spiátert haza vágta és bármit is teszel bele el fogod hagyni.
egy segítség a benzincsaphoz titánok! csak olyan csavart tégy a benzincsap tekerőjének felfogatásába amit nem vágtál ,reszeltél ,csiszoltál le. ha bármi kis éle van a vágott csavarnak az haza vágja a spiáter anyagú csapház menetét ami biztos nem befele fog tekeredni hanem ki, és vehetsz bármennyi benzincsap tekerőt.........
érdemes átvágni a menetét és nagyobb csavart tenni bele.
a posta költség kb 500-700 ft, de hátha másnak is van, kérdezz rá.
nemsokára kész a motorom... :-) holnap fetik... minden kis kütyü-mütyürt össze szedek hozzá... Tudjátok milyen fasza szerezni a például a hátsó idomban lévő kis gumi karikának a belsejébe a távtartó 6-os ici csövet....
Nekem meg lassan könyörögnöm kell, hogy szólj már vissza, vagy írj vissza, van e, amit keresek... pedig egy forintot nem alkudtam soha... Amennyi mondtál, annyi... A lényeg, hogy van...
az a csákó is fütyölt tapsolt akinek zsír láncszettet küldtem jó áron, egy komplett tátra-lomnici túra benzinköltsége maradt a pénztárcájába. az jó?
egy segítség a benzincsaphoz titánok! csak olyan csavart tégy a benzincsap tekerőjének felfogatásába amit nem vágtál ,reszeltél ,csiszoltál le. ha bármi kis éle van a vágott csavarnak az haza vágja a spiáter anyagú csapház menetét ami biztos nem befele fog tekeredni hanem ki, és vehetsz bármennyi benzincsap tekerőt.........
érdemes átvágni a menetét és nagyobb csavart tenni bele.
a posta költség kb 500-700 ft, de hátha másnak is van, kérdezz rá.
http://videa.hu/videok/jarmuve...
Koszonom
Tamásoknak meg szép napot!