nekem nem vált be az igol olaj!hangosabb volt tőle a motor,és a váltóm is akadt!nem egyszer beváltottam kettes és hármas közé,ami se azelőtt,se azután nem fordult elő,csak az igollal!egyébként ezt anno a hatos fórumban is irták,nem egy,nem kettő aki ugyan igy járt!
kawába fuchs kell és kész!valamikor a versenyolaja is az volt ha jól tévedek!
hmm, utolsó beszélgetésünkor ugy egyeztünk hogy 11 pénz fizukor ha jól emlékszem, hajisd el magad a postára, és add fel utánvéttel. a cimememt priviben. üdv
Nagyon sokat csalt az órája. Főleg a vége felé 300-at mutatott az óra, és alig volt sebesség különbség előzések közben, a vonal is szépen látszott. Amikor megküldtem a kilencest, előzés közben olyanok voltak az autók, mintha tolattak volna, illetve a felező folyamatos vonalnak látszott autópályán, és a fékezés is sokkal tovább tartott. Köcsög rajolós videó volt, kilóméter óra nézegetőknek, akiknek a motorja még óra szerint se megy ennyit. Az elején még legalább kanyarodott is, a többit egy 13-éves robogón edződött gyerek megcsinálja.
láttuk má 1001-szer ezt az állatot.Valami török,vagy görög istenbarma a városban