nekem 9000 pénzért lett vartám, valami mást is rám akartak adni óccon de nemet mondtam rá.
a régi B akkuja 2004-es már vagy 3 éve csak töltögetem, de most eljött az idő hogy cirka 2 hét és hallom az öreg B hangját, igaz nem idomokkal de újra épül, bogyesz már látta a lámpáját is, hmmm csupasz lesz mint a ............ de kipróbálom a csupasz motorozást is
ha a prószán megnyekken az akku akkor megveszem tőled, maradt még valami B maradékod vagy mindenki kiseperte a garázsodat.
pipikém, nem az üzletedet akarom rontani, de vasárnap mikor annak a tüskefejű bogyesznak oda adtam egy csalfa körre a 9-et akkor előtte- és bogyesz- előtt cseréltem vissza a régi modell akuját az újabbra mert ha azzal adom oda akkor nix ülés és bogyesz tojásainak..................
Hu vazze a robbantómester fentfelejtette a pick-up-ját az épület tetején Amikor lenyomta a kart biztos rögtön rájött, azt próbálta visszafelé, húzogatni, hátha vissza lehet még csinálni Tv-ben láttam már ilyet... Pl. ezt
nem jó az újabb modellbe, az övé magasabb. onnan tudom hogy a sajátomat tegnap tettem a 2000-be bele egy kis töltögetésre, meg pörgetésre, ha bele teszed épp belefér de nem tudod rá tenni az ülést.
Pipi ott a toyotákat is szétverik, olaj és víz nélkül járatják, aztán amikor még mindig megy, akkor a motorba homokot lapátolnak.
Ha neked ez tetszik... tessék most is nevetni!
a régi B akkuja 2004-es már vagy 3 éve csak töltögetem, de most eljött az idő hogy cirka 2 hét és hallom az öreg B hangját, igaz nem idomokkal de újra épül, bogyesz már látta a lámpáját is, hmmm csupasz lesz mint a ............ de kipróbálom a csupasz motorozást is
ha a prószán megnyekken az akku akkor megveszem tőled, maradt még valami B maradékod vagy mindenki kiseperte a garázsodat.
Magasság:130
Szélesség:85
Hossz:150
Vader, nézd meg jó lehet-e ez a méret ha szekinek igaza van(ami sanszos, mert biztos látott már ilyet ) akkor sajnos nem tudtam segíteni
Ha neked ez tetszik...
tessék most is nevetni!
na de hát az a jólét országa............megtehetik