Rakodni mi két gerincsérvműtét és egy kézműtét után
én inkább valami papírmunkára gondolnék mondjuk azt jegyzetelném a rakodók hány teherautót pakolnak meg, mondjuk nettó 3 kiló jó hangozna Tehát van felvétel
Nem 10 el 9el, a benzin dógába tévedsz, bogyó minden mennyiséget szerez filléreké Rossz munkát választottá vagy, rossz a marketinged,vagy nem akrsz dógozni a pecára nem fizetnek,az csak viszi a pénzt Van nálam rakodónak felvétel lessz benyára való dögive
6000 km-er 10-esse
Asszem műteni fogják a másik lábad is...
Ez az egyik
a másik, hogy az egész 9es fórumnak összesünknek nincs 6000 km-nyi üzemanyagra való Nem mindenki sztár edző ám sztár gázsijé mint te van akinek dógozni is kell a pézé
Pláne ahogy én ezt az évet kezdtem Január óta keresem a pézt csak nem találom még egy ilyen tetű f@s évet...
Uraim nagy túrára megyek juniusba Spanyolországig ott egy hét pihi utána vissza, utközbe camping.Cél Madrid kultur nevezetességei , , Német pályán is megyek nincs seb határ Ha valaki akar csatlakozni jöhet kb 6000km
még a hasznátautóról is leveszem, mert még nem értem rá
A sógorom most volt itt azt elsöröztük az időt
én inkább valami papírmunkára gondolnék mondjuk azt jegyzetelném a rakodók hány teherautót pakolnak meg, mondjuk nettó 3 kiló jó hangozna Tehát van felvétel
Asszem műteni fogják a másik lábad is...
Ez az egyik
a másik, hogy az egész 9es fórumnak összesünknek nincs 6000 km-nyi üzemanyagra való Nem mindenki sztár edző ám sztár gázsijé mint te van akinek dógozni is kell a pézé
Pláne ahogy én ezt az évet kezdtem Január óta keresem a pézt csak nem találom még egy ilyen tetű f@s évet...
Ha megkapom addig a kártérítést érdekel a dolog.