A kérdés még a barátok előtt hány percet tudtál felvenni a kütyüdre az hogy jössz Szarvasra csak egy dolog mert eddi egy ember volt aki itt járt és rám csörgött (Kékvér) téged is csak az út széléről szedtelek össze
Ja most láttam meg a kérdésed nekem néha eltünik egy-egy szöveg ezt már megfigyeltem, ha egyszerre többen is írunk
Nos az attól függ, mekkora memóriakártyát teszel bele. nekem 4 gigás van de 8 gigásat is lehet beletenni. szerintem egy óra símán ráférne...
a mire zozókám ne szórakoztass itt engem keresztkérdésekkel tedd ki nyíltan...
egyébként, vagy jövőhéten, vagy utánna megyek szar vasra is, most fejből nem tudom az itinert...
cseréld mert meg eszi a fogaskerekeket vagy rosszabik esetben elszakad ha nincs kopva a kerék,marad6t de álltalában egybe szokták cserélni mert ugye egybe kopnak
Igazából a hátsó lánckeréken nem látni kopást, egyáltalán nem hegyesek a fogak (22 e van benne), a lánc viszont ilyen tojás forma, hol feszes, hol lazább.
de nekem abból már csak a burkolat maradt a többi elfolyt disznóvágáskor... kép jobb sarkában kivehető akkor még légtelen volt a zöld üveg mellett(mondjuk abba sem víz volt...
Nos az attól függ, mekkora memóriakártyát teszel bele. nekem 4 gigás van de 8 gigásat is lehet beletenni. szerintem egy óra símán ráférne...
egyébként, vagy jövőhéten, vagy utánna megyek szar vasra is, most fejből nem tudom az itinert...