Nekem pirosba volt klackó én is nagyon szerettem, akkor ezek voltak a legmenőbb gépek. Zsír újat kaptatok a fatertól annó egyszerre kettőt Mizse felsőrétegébe tartoztatok Nem is mondtad, hogy kulákok voltatok
Lesz azért vele munkád, most egyenlőre úgy néz ki mint amit a ganésgödörből ástak ki remélem rendbe tudod hozni faszán...
Grat a motorhoz, ha kilencest vennék akkor én is ezt az évjáratot választottam volna. A csomagtartó és a túrás gumi bíztató jelek, nem hajtották agyon.
Egymás után volt 05 zx10 és a K6 1000. A zx10 alul nem ment annyira, felül bevadult. Butábban reagált a gázra, a fékje hiába ugyan olyannak nézett ki, mint a gixxer radiálisa, mégis tompább és gyengébb volt.
Talán a ZX10 komfortosabb volt, több volt a hely rajta, jobban a pilótára volt alakítva. Alapból a kawa szélvédelme jobb volt, viszont a suzukival sokkal magabiztosabban kanyarodtam. Mindkét gépen hasonló sportgumik voltak.
A kawa sokkal szebb, illetve a rövid sportdobbal jobb volt a hangja is!
Mindkettő jó gép, a hondától, yamahától erősebbek.
Meglett a draga.
Hangja gyonyoru de nem ordit, ereje nekem meg felfoghatatlan, nem dobalja ki a sebessegfokozatokat, nincsenek zajai/zorejei.
Meg sok kerdessel zaklatnalak benneteket ha nem gond.
Elsokent: hazafele uton (200 km vaksotet ejszakaban, lasd kep) veletlenszeruen el-elment kijelzes a homersekletjelzorol. Olyankor vizszintes vonalakra valtott, majd egyszer csak mindenfele ertekek bevillantak gyors egymasutanban, majd megallapodott 85 celsius korul, es kezdte elorol.
Ez normalis igy?
köszi karmi a biztatást!
megcsinálom fajintosan!ugyan ilyenem volt,szinre is,csak az már elektronic volt,és soha semmi baj nem volt vele,pedig nem kiméltem!
sose felejtem el,az utolsó kettőt amit itt lehetett kapni,én,meg az öcsém kaptuk meg a fatertól(isten nyugosztalja),mi takaritottuk meg a konzervzsirtól,faládában voltak...
elsősegélycsomaggal 34100 ft volt!
persze mindenki irigy volt,és természetesen mindenkinek volt olyan ismerőse,akinek az ismerőse ilyen "nagymotor"miatt halt meg!
talán ezért is vágyam egy ilyen,felidézni a régi szép időket....
Lesz azért vele munkád, most egyenlőre úgy néz ki mint amit a ganésgödörből ástak ki remélem rendbe tudod hozni faszán...