Pipi neked egy T5-ös transporter kellene. Abban van olyan változat is (multivan), amiben több zónás klíma van, tárgyaló teremmé alakítható a hátulja, van 6 sebességes váltó, kevesebbet eszik, sokkal személyautósabb a vezetése. Rendelhető bele xenon, tempomat, stb. Automata is van belőle (már a t4-ből is).
Voltam anyagbeszerző régi hiace-szal, semmi bajom nem volt vele. Városban beraktam induláskor harmadikba, és vígan elvoltam vele. Alul nyomatékosabb a motorja, mint a 166 loivas audinak.
Lehet hozzá sport rugókat kapni, és elfér alatta a 18-as kerék is
Persze a vw-nél sűrűbben kellene javításokra költeni. Adagoló, turbó, stb.
Amúgy meg tiszta hülye vagy, nincs a hangjának semmi baja. Dízel.
Nem válaszol Nem csodálom aknavetővel lövi a zombikat kifelé Ez bogyesz szellemi és ügyeségi képeségeit teljesen igénybe veszi... Másra nem bír koncentrálni...
Na megjelent az írásom a totálkár népítéletbe
kb. egy hét alatt csakhogy bogyeszkám lásd nem csak a bmw-t szapulom én a saját autómhoz is kritikus vagyok
avagy tartsunk tükröt saját autónk elé és ismerjük el gyengéit
Voltam anyagbeszerző régi hiace-szal, semmi bajom nem volt vele. Városban beraktam induláskor harmadikba, és vígan elvoltam vele. Alul nyomatékosabb a motorja, mint a 166 loivas audinak.
Lehet hozzá sport rugókat kapni, és elfér alatta a 18-as kerék is
Persze a vw-nél sűrűbben kellene javításokra költeni. Adagoló, turbó, stb.
Amúgy meg tiszta hülye vagy, nincs a hangjának semmi baja. Dízel.
de megvan
na jójéjt...
kb. egy hét alatt csakhogy bogyeszkám lásd nem csak a bmw-t szapulom én a saját autómhoz is kritikus vagyok
avagy tartsunk tükröt saját autónk elé és ismerjük el gyengéit