nem tudom.... nekem még nem tűnt fel, hogy ott lenne, de figyelni fogom és ha én is látom, akkor szólok, hogy nem vagy őrült.... vagy mindketten azok vagyunk...
Azt hittem a videón az is rajta van, hogy vette fel a helyijáratos busz formáját a motor eleje
Tényleg robi múlthéten nyíregyfelől jöttünk haza és esküszöm vagy a szemem káprázott a sok panyolai pancsolmánytól vagy tényleg láttam, de mintha egy ház udvarán a paris-i eiffel torony kicsinyített hasonmásának az alját véltem volna megpillantani Erősíts már me hogy nem csak halucináltam vagyok, tényelg láthattam
Majd reggel elolvasom...
én azokat szeretem hergelni, akik 10-20 millás kocsijukkal azt hiszik, hogy van eséjük és tapossák, mint a barom... hagyni szoktam, hadd nyomja ki a lelkét, aztán mikor már belassul, akkor megyek el melette... imádom alázni őket....
nem kell holtpontozni azt még ne kisérletezd,,,huzzál ki olyan utra ahol nincs szalagkorlát meg tul nagy gödör ,,oszt ott rángasd rá a 2.at...de finomabb ha ott veszed fel kuplunggal..
Hűjje vagy te bammeg
ha odaverem,egy darabig nem kell motoroznom meeeee kuuuurva drága mulaccság lenne részemrőőőől ez...vagyis a perec
ugyhogy inkább maradok a húzom 1-be amig bírja verziónál
bár néha érzem faszán a holtpontot,,,,,na ottan kellene tartani tudom
nem rohanok kerekezni,mostmár nem gyilkolom a gépet idén.....