Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagyok,csak lesem a f-1 et
nem rohanok kerekezni,mostmár nem gyilkolom a gépet idén.....
Robesz ..fenn van pár Bkenesei kép nézd meg a kiállítást majd holnap teszem fel..vagy mégse
nem tudom.... nekem még nem tűnt fel, hogy ott lenne, de figyelni fogom és ha én is látom, akkor szólok, hogy nem vagy őrült.... vagy mindketten azok vagyunk...
hmm ..mki lelép szó nélkül ...már kezdem megszokni
Azt hittem a videón az is rajta van, hogy vette fel a helyijáratos busz formáját a motor eleje
Tényleg robi múlthéten nyíregyfelől jöttünk haza és esküszöm vagy a szemem káprázott a sok panyolai pancsolmánytól vagy tényleg láttam, de mintha egy ház udvarán a paris-i eiffel torony kicsinyített hasonmásának az alját véltem volna megpillantani Erősíts már me hogy nem csak halucináltam vagyok, tényelg láthattam
Majd reggel elolvasom...

KI KAPCS...
Zoli ..itt vagy még vagy kirohantál 1 kerekezni .
Robesz de dög vagy
azt hiszem a class FM-en van egy reklám, ahol elmondják a pi-pi-t vagy 15 féle nyelven... (magyar baromfis reklám) meg kellene jegyezni
Pá pipim álom
HÁÁÁT IGEN......
igazis..bammeg...holmikor?
Príííma a vidi!
ilyen egy fasza sportmotor
Tudom ismerős ez utánna meg a mentőautóból telefonálsz a srácoknak, hogy induljanak máma nélüled
Láttam már ilyet

Na tényleg léptem császtok...
Próbáltam,de csak nyög ,vagy én vagyok a hülye hozzá......
nemtoom mekkora ford.-nál jön fel 2.-ba
én azokat szeretem hergelni, akik 10-20 millás kocsijukkal azt hiszik, hogy van eséjük és tapossák, mint a barom... hagyni szoktam, hadd nyomja ki a lelkét, aztán mikor már belassul, akkor megyek el melette... imádom alázni őket....
szia Zx..
JA.....
Joe..legalább annyira mind neked ..és ne vitázz velem . . .
nem kell holtpontozni azt még ne kisérletezd,,,huzzál ki olyan utra ahol nincs szalagkorlát meg tul nagy gödör ,,oszt ott rángasd rá a 2.at...de finomabb ha ott veszed fel kuplunggal..
tetszik..
Há nanáááá......nincs anná nagyobb mulaccság mikor hergeled a sok buzi autóst
meg lámpánál 1 keró oszt szépen msolyogni rájuk......
okom?az nekem is megvan ..miért irtam...mert megtehetem...bekapás pedig a Maga dolga Hölgyem
Hűjje vagy te bammeg
ha odaverem,egy darabig nem kell motoroznom meeeee kuuuurva drága mulaccság lenne részemrőőőől ez...vagyis a perec
ugyhogy inkább maradok a húzom 1-be amig bírja verziónál
bár néha érzem faszán a holtpontot,,,,,na ottan kellene tartani tudom
joe..ne Emeséz..mert meg van az okom ..miért írtam .. bekaphatod .