Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyó..nah majd megnézem
láttam ............irtam is
Bogyó..láttad mit írt jimy a kép alá
szia basi ..tegyél rendet ...mert eszik egymás húsát!
A '98-'99 ZX-9RUgyanolyan erős mint a B2-B4 Mégis a C könnyebben jön kerékre mint a B! Akkor miről beszélünk? Mi köze a LE-nek hozzá? Nem sok!
Tudod mi az a billenési momentáncentum?
Na ettől függ egy motor egykerekezési hajlama! És nem a lóerőtől!
Bogyó..tudod ..én a motorozásért lettem kitéve a kapcsiból! ..illve választhattam ..motor vagy pasi! ..nekem a motor maradt ..pasi jobbra én balra..farok van ..minden fele!
ez van karmi női karhatalom hogy mire nem képesek a férfiak azé a bür darabééé
értem...........akko 1 cipőben vagytok
minden nő elakarja ...........ni a vasat a pasijával mostanság?
talán tőle kérdezd
De szerintem nem akarja eladni csak a Tündibündimiatt árulgatja, hátha nem viszik el...
méé
Kapucnyi lassan annyiért árulgatja mint te a 10-est
Sedu attól, hogy mindenféle hulladék szar motorral mentél már életedben attól még a zx 9 súlypontja nem fog a kerékreemelkedési hajlam irányába változni
Te szerinted az a motor az erős amelyik ágaskodik mint a faszom én szerintem meg egy motor erejének meg nem az "ágaskodási " hajlama a legfőbb ismérve Mondom ezt egy nem szakértő egyszerű parasztgyerek aki a 8 általánost 15 alatt elvégezte...
illetve akarom mondani ha valamiről vitázni akarsz akkor maradj a témánál mert az előző hozzászólásod köszönő viszonyban sem volt azzal a mondandommal amire te reagáltál
tee mint ha ugy rémlenee hogy a Kapucnyi.9-ese is eladó és valami 5-6száz körül
hmm nem is vészes...:D gondolom gixerta zér még dobjam rá +legalább 300ezer nem?:D
igaza van sajnos kevés pénzből nem lehet olyat venni amilyet a spanod akar sokkból meg sokat lehet bukni cserélje el ha neki nagyobb kell amig nem kéket füstöl addig nem nagy a baj
má megint szerepelsz vedd már be a vászont
Pipike ..bammeg ne már ..nee szívd a vérét!
Te chriss én a félrefélsült pénzed feléért odadom a zx9-emet
95-ös magyar papíros, érvényes műszaki van rajta Adatlapon megtalálod
Talán a pici szépséghibája(ami miatt nem makulátlan) , hogy nyár végén az eleje felvette egy renault clio formáját
De ha úgyis ilyen szerelgetős féle vagy akkor ez pont nekedvaló
Chris gyurjá vaz ze
akko gyüccssséééééé
hát ugyvok vele h elég ha most van 1oan mocom ami nem teccik:D ojata akor már mai teccik is.. r1 gixxer k4tölfelfele cbr959v valami..
ötcézért már kapsz 750cc SRAD-ot
Chris..én megtartanám a helyedbe. ..5kilóért kapsz vasat tavaszig szerintem ..sőt raksz mellé zsét még és ha oké van 2-vasad ..és jövőre eltolod vagy közbe
és a 2006-os:?