És nem is szeretnék rajta ülni
Nekem a z k rondák Nagysebességű motorozáshoz nincs meg a szélvédelme ami egy elengedhetetlen tényező nálam
Az enyém másodikban gázra valóban nem állt kerékre és nem is szerettem volna, ha a kigyorsítás élményét mindíg tönkretenné az a küszködés ahogy előrefeküdve probálnád lent tartani az elejét
Nem vagyunk egyformák(szerencsére ) van akinek tetszenek ezek a városi divatos z-ék van akinek nem. Pl. nekem nem kellene ingyen se... remélem ezért nincs harag
Én meg nem! Ennyi! Akkor se kéne ha ingyé adnák!Tudom hogy k5-K6 ugyan az! Az enyém még akkor is menni fog mikor a GSXR váza egy kohóban van a blokkja meg egy szöcskében!
k5-k6 ugyanaz. Volt 2 éve fél éves -törött- gixerem, tudom miről beszélsz. Ettől függetlenül jobbnak tartom a K5-öst a te motordnál ha a sport központúság a szempont.
Aki velem együtt jött a kawaestre más volt a véleménye. Nem fényezem tovább, főleg úgy hogy még nem is ültél rajta, de még egy szérián sem.
Gondolom a te motorod 2-ben 5000-es fordulaton gázra állt kerékre, nyomatékból elment egy 2000-es zx9 melett, stb.
De tudok csak holnaptól van foglalásom
Eddig az előző csapatok az utolsó napjuk délig, mindíg elhagyták a horgászállást. ezért lehetett a tárgyi napot megelőző délután már odamenni és így egy éjszakával többet lenni. De tegnap híttam a halőrt azt azt mondta, hogy azok a jóemberek délután ötig maradnak Remélem jól szétáznak és utolsó napra nem fognak lóf@szt sem
Különben nem is bánom, hogy nem tudtunk ma menni kb. most érnénk oda ebben a sz@r esőben. Mire felállítom a rod pod-ot, összeszerelem a botokat felcsalizva, megradarozom a horgászandó területet, bebólyázok, beetetek, behordok, felállítom a sátrat, kialakítom a komplett táborhelyet, főzöstűl, konyhástúl, ez így legalább 5 órát igénybe vesz Jobb ezt száraz időben csinálni
Hétfőn azt kínálgattad nekem akkor Mondjuk nem kérdeztem rá, hogy mi
Maradjunk annyiban a z az nem az én picsám alá való
én már öreg vagyok mazoistának lenni...
azt, meg, hogy a dínokittes b-met odaverte volna hát
alig hiszek benne, hogy a z egyáltalán megy 240-et stiften
nem arra gyártották , csak pompáskodni
Az a rakás szar bármikor odaverte volna a gépedet 240-ig, idommal tovább is.
Nem árultam elcseréltem egy sportmotorra. A srác vigyorogva szállt le róla az első keréken gurulva. Nem írom le mire cseréltem, mert tele van a fórum hitetlenekkel és irigyekkel, privátban megbeszéljük. Bordó és fekete...
Nekem a z k rondák
Az enyém másodikban gázra valóban nem állt kerékre és nem is szerettem volna, ha a kigyorsítás élményét mindíg tönkretenné az a küszködés ahogy előrefeküdve probálnád lent tartani az elejét
Nem vagyunk egyformák(szerencsére