Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És nem is szeretnék rajta ülni
Nekem a z k rondák Nagysebességű motorozáshoz nincs meg a szélvédelme ami egy elengedhetetlen tényező nálam
Az enyém másodikban gázra valóban nem állt kerékre és nem is szerettem volna, ha a kigyorsítás élményét mindíg tönkretenné az a küszködés ahogy előrefeküdve probálnád lent tartani az elejét
Nem vagyunk egyformák(szerencsére ) van akinek tetszenek ezek a városi divatos z-ék van akinek nem. Pl. nekem nem kellene ingyen se... remélem ezért nincs harag
Én meg nem! Ennyi! Akkor se kéne ha ingyé adnák!Tudom hogy k5-K6 ugyan az! Az enyém még akkor is menni fog mikor a GSXR váza egy kohóban van a blokkja meg egy szöcskében!
Pipike nézd meg ezt..egy ismerős barátja.. hála nem lett baja!
k5-k6 ugyanaz. Volt 2 éve fél éves -törött- gixerem, tudom miről beszélsz. Ettől függetlenül jobbnak tartom a K5-öst a te motordnál ha a sport központúság a szempont.
Aki velem együtt jött a kawaestre más volt a véleménye. Nem fényezem tovább, főleg úgy hogy még nem is ültél rajta, de még egy szérián sem.
Gondolom a te motorod 2-ben 5000-es fordulaton gázra állt kerékre, nyomatékból elment egy 2000-es zx9 melett, stb.
Ez is csak egy nap s nem a világ vége!
De tudok csak holnaptól van foglalásom
Eddig az előző csapatok az utolsó napjuk délig, mindíg elhagyták a horgászállást. ezért lehetett a tárgyi napot megelőző délután már odamenni és így egy éjszakával többet lenni. De tegnap híttam a halőrt azt azt mondta, hogy azok a jóemberek délután ötig maradnak Remélem jól szétáznak és utolsó napra nem fognak lóf@szt sem
Különben nem is bánom, hogy nem tudtunk ma menni kb. most érnénk oda ebben a sz@r esőben. Mire felállítom a rod pod-ot, összeszerelem a botokat felcsalizva, megradarozom a horgászandó területet, bebólyázok, beetetek, behordok, felállítom a sátrat, kialakítom a komplett táborhelyet, főzöstűl, konyhástúl, ez így legalább 5 órát igénybe vesz Jobb ezt száraz időben csinálni
Basi..te is tudod ..mivel frásszold az embert vasárnap
Én a k5-nél fiatalabb szuzukikat elfelejteném!
Ez az én véleményem! Ennyi!
Hétfőn azt kínálgattad nekem akkor Mondjuk nem kérdeztem rá, hogy mi
Maradjunk annyiban a z az nem az én picsám alá való
én már öreg vagyok mazoistának lenni...
azt, meg, hogy a dínokittes b-met odaverte volna hát
alig hiszek benne, hogy a z egyáltalán megy 240-et stiften
nem arra gyártották , csak pompáskodni
sedu..minden keresztény hitetlen a mai világba!
jah..azt nem tudtam ..de ha választhatok akkor a te segged kell ..azt láttam ..és nem lepődők már meg rajta !
pipike..ha nem tudsz menni a kiszemelt tóra ..fejérbe van 19 hivatalos horgász tó!
Nem értelek Nekem kojotról van fényképem nem a saját seggemről Bár igaz ami igaz egyik sem különmb a másikánál...
Az a rakás szar bármikor odaverte volna a gépedet 240-ig, idommal tovább is.
Nem árultam elcseréltem egy sportmotorra. A srác vigyorogva szállt le róla az első keréken gurulva. Nem írom le mire cseréltem, mert tele van a fórum hitetlenekkel és irigyekkel, privátban megbeszéljük. Bordó és fekete...
Pipike..az a foto tabu ..bammeg őrizd jól ,ketten vagyunk rajta ..azt majd add nekem ide ..E-mailbe
van róla fényképem, ha gondolod
Eladtad a z-t sedu
nagy rakás szartol szabadultál meg
másfél évi árulgattad 1,7-ről indult végül is mennyit kaptál érte

Elméletileg akkor most nincs is géped, mit tervezel...
pipikém..Coyo..benyalhat annak aki letolja a gatyáját!
Volt valamikor. A 120 is nagyon optimista közelítés egy közel 20 éves motornál.
kojotot kihagytad
szép jó reggelt ..fiúk Pipike..Bogyó jimy..Robesz csókos fazi
Régen eladtam
Most már mehetünk versenyezni egyenes úton is
135 pontosan BÉLA