Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy jó tanács volt! Ha nem akar a srác szerelni akkor nem ajánlom
hogy ,hogy vagyok,?fogalmam simcs mert most nem fáj a szivem de minden máss igen de beszéljünk másról mert téleg csak sajnáltatom magam na a motor a kipuff az nem eredeti a biztos
Köszi Kiri nem nekem kell egy srác akarja ..de nekem fura volt az egész!
szia Bogyó ..hogy vagy?..Bogyó mi a véleményed erről a vasról?

nekem olyan suff tuningosnak tűnik de lehet tévedek!
Karmi, ezt a motort most felejtsd el! Ismerem a tulajt, ennek a motornak lóg mindene. Már próbálta darabokba is eladni de semmit nem vettek meg tőle!
olyan mint az eras-é
jÉGkocka barátom dicsérd csak a 10-est lassan esem adom
Pipike..nézd meg nekem ezt a vasat!
Zozokám mi ujság nem hitá
Jó étvágyat pipikém ...addig teszek fel egy képet ..nézd meg nekem egy srác akarja megvenni a vasat, de nekem ez kicsit fura! kellene a véleményetek!
Én most megyek
karfiol leves, meg bolonyai
Na most olvasom basi is pont ezt írta
Tehát sedu te is úgy tudd, hogy nem az az erősebb motor, minél jobban kerékre áll, mert akkor egy 50 lovas krosszgép lealázna mindent... (bár a tiedet ténylegessen )
de csend lett ...mindenki ebél?
Na mááá nem!
SBK a juro sporton! ZX-10 az élen!
Ez hülyeség sulypont elosztódás kérdése
Azt még az rendőrségi szakértő vizsgálja menyire kivétel az a kivétel...
Erős az csak más a súlyelosztása a Z hez képest! lényegesen több súly jut az első kerékre! Ezért nehéz egykerekezni a ZXR 750;ZX7R;ZX-9R (B) vel!
Maradjunk annyiban karmi nem olvastam el a több mint 130 hozzászólást, de a barátod barátja az út közepén trüközött, előzgetett ráadásúl záróvonalnál Nem azt, mondom, hogy ilyet mi nem csináltunk sose de tény ha én ebben a helyzetben karambolozok, még én kérek elnézést és nem lázadozok, mikor minimum 3 helyen szegtem meg a kreszt...
Minél jobb a féke? csak mer,ha jól tudom,a gsxr-nél általába mindig a fékre panaszkodnak...a '08 utáni 10-esé meg kiemelkedően jó,és erőböl sincs hiány,igaz a gixxer alul nyomatékosabb,de élménynek sokkal jobb a kawa!
Az lehet hogy jobb a fékje meg könnyebb kanyarodni vele! Nem pályamotornak vettem! Ha pályagép kellene 600 ast vennék vagy ZXR 400 ast!Esetleg 250 kétüteműt! NSR ,RGV,RS,TZR
sose volt harag. de ha 1-2-ben teli gázzal tudsz menni nem lehet túl erős a gépezet.
A kivétel erősíti a szabályt!
Főleg ha a generátorod szétrobban, egykeréktől/buktától leszakadnak a motor tartó fülek. Mondjuk a váltó csak -állítólag- minden második zx10-ben szar...
Nem tartósságról beszéltem. Könyebb a gixerrel gyorsan kanyarodni, sokkal jobb a fékje, stb.
Hát arról meg annyit, hogy váz ide vagy oda az atomkemény b-s kawának 3 helyen tört a váza és elég rondán kipúposodott egy városi sebességű ütközésnél