nem tudjátok, hogy a klr600 sokkal erősebb, mint a kmx125.... Nem a Le-re gondolok, mert azt tudom, hogy több, hanem motorozni vele.... jobban gyorsul? sárban, emelkedőn jobb, vagy a súly miatt gyengébb?
azt hiszed, nem megtenném? főleg egy buli alkalmával.... Látod, nekem épp egy ilyen motor kell, amivel semmit nem sajnálok megcsinálni.... Ha megígéred, hogy legurítod, akkor nem veszek ződet, de legközelebb festünk akkor...
van sok a neten... épp ezt írtam, hogy lehet találni, csak ha van valakinek itt, aki meg akar szabadulni, vagy havernak, vagy ilyesmi, akkor azt veszem... ha nincs, akkor választok egyet a netről.... 130-150 körül vannak hírdetve... majd ráígérek mindegyikre 100-at és aki adja, azt viszem... Ha valami jót találnék drágábban kicsit, az is érdekel, de csak papírral...
Vedd meg robesz bármilyen színben, nekem a nyári kerítésfestéskor maradt ki egy kis zöldem, meg akad itt egy lakkozóhenger is, legurítom neked ha gondolod...
nem ismerem egyáltalán, csak nézelődöm... Biztos lehetne jobbat venni, de nekem csak a 9-es mellé kell és jobban szeretném, hogy az is kawasaki legyen..... lényeges, hogy csak zöld kell.....
szeretnék venni egy KLR600-at 100e ft körül... nem tudtok valamit? Ha van papírja, ami igen ritka, akkor lehet kicsit drágább--.. A netes gépeket ismerem, már szinte mindent végig néztem... ha ismerősnek nem lesz, akkor onnan választok egyet... Kell télre sárban dagonyázni...
Én mentem veled a kawaestre... abszolút csak a motorra korlátozva a témát és nem emberileg, mivel nekem semmi bajom nem volt veled, sőt, nekem szimpatikus voltál..... a z1000 a zx9-hez képest egy kempingbicikli... elhiszem, hogy neked tetszik, de sem kanyarban, sem egyenesben, sem fogysztásban, sem végsebességben, sem semmiben a nyomába nem ér.... ez csak az én véleményem és csak abból szűröm le, hogy én kezdő motoros vagyok és mentem veled kanyarban úgy, hogy te szitáltál, mint állat én meg lazán mentem utánad... a gyorsulás a zx-hez képest egy vicc... a végsebesség nem kérdés... és egymás mellett tankoltunk, mikor az enyém egy literrel kevesebbet evett... Ezt csak a motor téma miatt írtam, ne haragudj... egyébként nem rossz a motorod, csak nem egy kategória egy 9-essel.. A többi említett típust nem ismerem....:-)
kb 3 hete csináltam egy ilyen 650-est! 78-as bontatlan blokkos volt!20-on néhány ezer Km-el! Valami fészerből a szalma alól tolták elő! Még csak sérülve sem volt! Majdnem gyári állapotú volt!A lábtartóját alakították át! A blokkjának is szép hangja volt! Nem csörgött zörgött!Mint egy új! Azt is 220 vagy 240 vette a srác!
basi ez nagyon jól néz ki!miért nem csapsz le rá?bejönnek nekem ezek a klasszikus formáju motorok!
a használtautón is volt egy yamaha xs asszem,110 ezerért,bár az közel sem volt ilyen szép!
találtam egy 250-es etz-t! eléggé szar állapotban van,mint ami kint áll pár éve!de azt hiszem meg fogom venni,nosztalgiából...
szépen ráérősen rendbeteszem,jó lesz szaladgálós motornak!
valakinek otthon hánykolódik valami cucc ilyenhez,jelezze
most egy gixxije van azt megyek le megnézni 2001 és k4 blokkos és csipes ..most beszéltem vele
Te az enyémből is egy klasszikus darabot faragtam, még láttad is,
a használtautón is volt egy yamaha xs asszem,110 ezerért,bár az közel sem volt ilyen szép!
Z
találtam egy 250-es etz-t!
szépen ráérősen rendbeteszem,jó lesz szaladgálós motornak!
valakinek otthon hánykolódik valami cucc ilyenhez,jelezze