Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mi van kerókirály?
ide is befirkálsz?
nekem a b-z vita volt egy vicc....
nyekk Joe neked írhat az ember baszol rá ! .
szíííííííí.....hogy szólíthatlak a karmikán kívül
megadod a beceneved
persze ha van.......
megígéred......?
nyekk
a "B"-s,"C"-s vitához csak annyit hogy a B-is jön kerékre ahogy kell,csak nem mindegy hogy ki rángatja a gázkart
semmi baj az egykerekezési hajlamával.......tapasztaltam
szia Zoli .
.
Robesz ..tavaszra ha ..oké minden viszem a csajokat magammal a mocis talikra .. gatyót köss
a nanááááá
széééép esős vizzelelöntős pincés estét
Robesz
most is.... épp ezért jó a 9-es.... szeretik...
Robesz lassan a csajokat is ..majd így keresitek akinek nincs?
köszi...
annyira nem fontos... el tudom én dönteni... csak nekem is volt egy dt125-öm és alig tudtam eladni... 110-ért vettem és örültem, ha 55-ért elvitték... ezért kérdeztem, hogy nem porosodik e valakinek a tyúkólban egy masina...
Robesz tessék húsom less bele
Robesz a crossosokhoz belépsz és kéred a segítségüket ..biztos nem bunkóznak!
huszonpár az egyik, negyvenpár a másik... de az igaz, hogy ha pl bogyóhoz le akarok menni jövőre, akkor jobb a 600 hosszú távon... lesz mivel menned pecázni...:-))
én találtam vagy 5-öt legalább.... papírral egyet sem..
csakis úgy... masképp hozzá sem kezdenék....
hihihiiii 150ccm lehet erős Pipike bammeg ne szívd a vérem
Én ezekhez nagyon nemértek, de ott erőben borzalmas különbség lehet, tehát szerintem fény év egyike a másikéhoz képest. (legalábbis én gondolom így )
Robesz vannak bőven a kínálatba ..de kevés az olyan amit akarsz sőt papír nélküli van
Naná miután megfőztem a pörit és arconként legurítottunk legalább fél lityi hp-t, utánna jöhet a fényezés...
nem tudjátok, hogy a klr600 sokkal erősebb, mint a kmx125.... Nem a Le-re gondolok, mert azt tudom, hogy több, hanem motorozni vele.... jobban gyorsul? sárban, emelkedőn jobb, vagy a súly miatt gyengébb?