Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sedu..most milyen gépel mész!?
karmi kawa kilöve szép motor de nekem valahogy necces..ennyi már biztos..
Tehát a sorend változatlan yamaha suzka honda...
de hogy megtartom-e még1 szezont gixert nemtom..
Chris..feled el
csal darabokba jó szerintem ..mire mindent rendbe teszel többe van lé mind a hús de te tudod
A 2005-ös gépemen az eladás napján szart be az injektor 18,000 km után. A másikon (ZX10) elég izmosan kellett váltani, műanyagok papír vastagságúak, felni is törik, hajlik (10/Z).
Pipi a Z elöl le volt engedve 1,5-2 centit, hátul ennek a többszörösével kiemelve. Mitől lettél hirtelen ilyen szakértő?! Én legalább mentem B-s kawával. Nem dobogtatta meg a szívem a +40 kiló, és a gyenge fék. A kanyarodást inkább ne is emlegessük.

Aki nem motorozott egymás után 2005-ös zx10-zel és ugyanolyan évjáratú gixerrel az is miről beszél?! Én legalább úgy ugatok hogy volt is ilyen motorom, nemcsak az újságban olvastam róla.
öszinte leszek 2ik tulajos buko gomba megfogta
igy 2lámpa bura reepdt no plexit far idom és jobb old idoms zar. emelett extrás xenon stb uj kuplung stbstsbstb 2004 x havi,,,bembo motornál nézettük át 2hete tökéletes ha érdekel 600ba vihető
anyni h papir problémák vannak ha joltom
Chris...hihihi Kb ..olyan mind amikor a makkod egy tollal"pihe" simizik!
egyébként 600 ért jol le lehet ütve
Én nem értek sok embert, miért akarnak törött és sérült vasakért sok pénzt kiadni ..nincs üzleti érzékük! adnák nekem a zsét! .
karmi én nem tom mien érzés lehet nekem még nem volt csiklom..:D de azért kiváncsivá tettél..:D
én is minnyá
Chris..van sérülés mentes is ..nem érdemes ..sérültet venni annyiért szerintem!
akkor mire vársz vedd meg.
plussz még hozzá egy garázs alkatrészt is
Bunkó...tudod milyen érzés mikor a" klitoriszt" ez buzerálja ..van aki el is élvez! .
tavaszra kaparj még hozzá pár kilót
háth összintén szolva 600ba már 2004es r1et tok....
idom sérült de igyis korekt spanomnál van..
Bogyó kp moci és hitel ..mit szólsz?
de mijé? ez jó
olyan ünneprontó az összes nő
Chris..bogyó vasa 1.7be van
hihihi én is jártam már így gatyóval ..téptem is le magamról
öhh egyenlöre ugyvok h fogalmam nincs de kb500
mennyi elpazarolni való zséd van
na............ez is büdöset szarik
de rég kerestem ezt a kis harapóst