karmi kawa kilöve szép motor de nekem valahogy necces..ennyi már biztos..
Tehát a sorend változatlan yamaha suzka honda...
de hogy megtartom-e még1 szezont gixert nemtom..
A 2005-ös gépemen az eladás napján szart be az injektor 18,000 km után. A másikon (ZX10) elég izmosan kellett váltani, műanyagok papír vastagságúak, felni is törik, hajlik (10/Z).
Pipi a Z elöl le volt engedve 1,5-2 centit, hátul ennek a többszörösével kiemelve. Mitől lettél hirtelen ilyen szakértő?! Én legalább mentem B-s kawával. Nem dobogtatta meg a szívem a +40 kiló, és a gyenge fék. A kanyarodást inkább ne is emlegessük.
Aki nem motorozott egymás után 2005-ös zx10-zel és ugyanolyan évjáratú gixerrel az is miről beszél?! Én legalább úgy ugatok hogy volt is ilyen motorom, nemcsak az újságban olvastam róla.
öszinte leszek 2ik tulajos buko gomba megfogta
igy 2lámpa bura reepdt no plexit far idom és jobb old idoms zar. emelett extrás xenon stb uj kuplung stbstsbstb 2004 x havi,,,bembo motornál nézettük át 2hete tökéletes ha érdekel 600ba vihető
anyni h papir problémák vannak ha joltom
Tehát a sorend változatlan yamaha suzka honda...
de hogy megtartom-e még1 szezont gixert nemtom..
csal darabokba jó szerintem ..mire mindent rendbe teszel többe van lé mind a hús de te tudod
Aki nem motorozott egymás után 2005-ös zx10-zel és ugyanolyan évjáratú gixerrel az is miről beszél?! Én legalább úgy ugatok hogy volt is ilyen motorom, nemcsak az újságban olvastam róla.
igy 2lámpa bura reepdt no plexit far idom és jobb old idoms zar. emelett extrás xenon stb uj kuplung stbstsbstb 2004 x havi,,,bembo motornál nézettük át 2hete tökéletes ha érdekel 600ba vihető
anyni h papir problémák vannak ha joltom
plussz még hozzá egy garázs alkatrészt is
idom sérült de igyis korekt spanomnál van..
olyan ünneprontó az összes nő