canárybácsi azé nem tud olyan jó időket menni mert az orra miatt nemtudja lehajtani a sisakon a plexit igy ugye folyamatosan hunyorog a huzat miatt és nem látja a páját rendesen
Semmiképp ne bántsd bogyesz amíg meg nem érkezek hozzátok Azon főzők nektek pörköltet Mivel a kezem rommá van menve ezért majd nektek kéne segíteni a 10-es idomjait a tűz alá tördelni...
pénz..milyen pénz? szériamotorral megyek és mentem eddig is te sikhülye.pénzed meg hiába lesz rá,ha ugy mész fel pályára hogy csak az elbénázott féktávod után nézel rá a motor alkatrészeire.
felelőtlen balfasz
Nekem más a felső fékmunkahengerem, koppant a markolaton a fékem, aztán még tudtam rajta állítani, egy 20 percesre még vissza is mentem.
Számomra jó a 2:30-as köridő is nem erre áll fel
A 06-os tizes amit linkeltem itt van a szomszéd városban vasárnap menézem. 2 tesó kipufogó is jár hozzá
Már megint csak az arcoskodás. A "balesetem" után néztem rá a fékbetétre. Előtte utcán tökéletes volt. kb. a 3.-ik 20 perc után látogattam meg a célegyenes legvégét.
Ha a pénz nem számítana menne a 2 perces köridő nekem és más fórumosnak is. Csak gyakorlás kérdése nem kell hozzá olyan "tehetségesnek" lenni, mint te
na akkor:
szerintem 1 jó köridő sok dolog összessége,
jó motor,tudás,pénz,bla,bla,bla
ha valamelyik hiányzik cseszheted
én magamhoz,és lehetőségeimhez képest próbálok jobb lenni,ha majd úgy érzem elég jó vagyok akkor kóstolgatok másokat
vagy megpróbálok visszamenni az időben
amugy a felszórás valóban nem csuszik..amikor elszállt a váltóm és át kellett állni lendületre akkor nincs mit veszteni alapon telibevertem első hátsóval mindíg a port..és láss csodát nem moccant meg soha..
a többi meg nem számít csak játék