Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem má felfedeztek ugy hijják Norbi és Olivér no meg....
a többi meg nem számít csak játék
crazy gyerek te csak rójad a köröket me soha senki nem fog fel fedezni ha gőzölsz ha nem
hozd el inkább a 9-esed Pipi az már elvan készitve a gerjesztőnek hamarabb begyul ja és amit itt tördelni fogunk az max a másik karod
nem muszály mer igy kevesebb hejet foglal a kocsidban igy több sört,bort tuc hozni ja és félmunkát álltalában nem szoktam kifizetni
canárybácsi azé nem tud olyan jó időket menni mert az orra miatt nemtudja lehajtani a sisakon a plexit igy ugye folyamatosan hunyorog a huzat miatt és nem látja a páját rendesen
Semmiképp ne bántsd bogyesz amíg meg nem érkezek hozzátok Azon főzők nektek pörköltet Mivel a kezem rommá van menve ezért majd nektek kéne segíteni a 10-es idomjait a tűz alá tördelni...
Ja a kép.
Bogyesz itt vannak a szekrényeid. Össze rakjam?
nem láttam senkit magamelőtt,ezért felkapcsoltam hátha
vagy lehet nagyon hátul voltam
A gyep, az a szíp zűd gyep.
A lámpát kapcsold le, a generátor viszi a lóerőket.
egyébként sokkal jobban döntöm csak a kép nemigazán adja vissza

hát igen
ami szép az szép
na most feladtad neki a leckét
mosógépet vigye a gőzborotvához,vagy a gőzborotvát a mosógéphez
gőzborotva?
pénz..milyen pénz? szériamotorral megyek és mentem eddig is te sikhülye.pénzed meg hiába lesz rá,ha ugy mész fel pályára hogy csak az elbénázott féktávod után nézel rá a motor alkatrészeire.
felelőtlen balfasz
Nekem más a felső fékmunkahengerem, koppant a markolaton a fékem, aztán még tudtam rajta állítani, egy 20 percesre még vissza is mentem.
Számomra jó a 2:30-as köridő is nem erre áll fel

A 06-os tizes amit linkeltem itt van a szomszéd városban vasárnap menézem. 2 tesó kipufogó is jár hozzá
Már megint csak az arcoskodás. A "balesetem" után néztem rá a fékbetétre. Előtte utcán tökéletes volt. kb. a 3.-ik 20 perc után látogattam meg a célegyenes legvégét.
Ha a pénz nem számítana menne a 2 perces köridő nekem és más fórumosnak is. Csak gyakorlás kérdése nem kell hozzá olyan "tehetségesnek" lenni, mint te
na akkor:
szerintem 1 jó köridő sok dolog összessége,
jó motor,tudás,pénz,bla,bla,bla
ha valamelyik hiányzik cseszheted
én magamhoz,és lehetőségeimhez képest próbálok jobb lenni,ha majd úgy érzem elég jó vagyok akkor kóstolgatok másokat
vagy megpróbálok visszamenni az időben

vegyél ujjjjat!
legegyszerübb és a leggyorsabb megoldás
mondom én hogy asszonyrecept...biztos zsibbad a pöcsöd
Máshogy ülök a motoron a visszafordítókban. Hátrébb csúszok. Ennyi.
amugy a felszórás valóban nem csuszik..amikor elszállt a váltóm és át kellett állni lendületre akkor nincs mit veszteni alapon telibevertem első hátsóval mindíg a port..és láss csodát nem moccant meg soha..