Ja Basi üllés púp projekt le állítva bocs de a váltó a lényeg. Amúgy nem tudom mi lehet a gond majd a szerelők gyöngye (Jimy papa) meg mondja legalább is remélem. Az biztos hogy most este jött rám a para,mert előtte egy R1 versenyeztünk 260-270 ha akkor jön
meg hegesztették baszod Nyiregyen a Petrilla uraság akit szidtam már itt 1.nem a megbeszélt(papiron válalt)határidőt nem tudta teljesiteni,2.40ezerben 1gyeztünk,mire kész lett 107ezret kért,3.rénk hivta a sünöket,4.eddig birta a munkája................köcsög pöcsfej
Nem a telefonon elmondottak szerint, csak a váltó.
Már régebben panaszkodott, hogy nincs 4-ben motorfék.
Most meg valószínű, hogy a váltóban valami, de az el mondottak alapján lehet, hogy csak az első lánckerék tengelyének a csapágya adta meg magát.
Már beszéltem jimy vel először állapot felmérés remélem nem baszta stét a házat mert még az olajat is kifosta,120 nál satuzott a hátsó kerék ,még szerencse hogy be tudtam kuplungolni.Nagy csattanás utána kerepelés
Jóccakát!
Már régebben panaszkodott, hogy nincs 4-ben motorfék.
Most meg valószínű, hogy a váltóban valami, de az el mondottak alapján lehet, hogy csak az első lánckerék tengelyének a csapágya adta meg magát.