Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mostmár én is izgulok hogy minél kevesebb baja legyen és occo hogy eltudj jönni
nekem 1 hengerfejet adjatok kompletten 525i24v 92-es nem baj ha használt csak jó legyen
zozo011 -et hívom holnap.
Hónap híllak.
Jóccakát!
te 1 igazén jószivü vén köcög vagy
gondoltam hogy számíthatok rád.Amúgy év végére csak összerakunk valami lomot a sok szar alkatrészből amit a kilencesekből kiszedünk adok én is Pipi is
Occó lesz, sőt adok cseremotort, amivel el tud menni hozzád.
occon csináld neki hogy eltudjon jönni
Ja Basi üllés púp projekt le állítva bocs de a váltó a lényeg. Amúgy nem tudom mi lehet a gond majd a szerelők gyöngye (Jimy papa) meg mondja legalább is remélem. Az biztos hogy most este jött rám a para,mert előtte egy R1 versenyeztünk 260-270 ha akkor jön
meg hegesztették baszod Nyiregyen a Petrilla uraság akit szidtam már itt 1.nem a megbeszélt(papiron válalt)határidőt nem tudta teljesiteni,2.40ezerben 1gyeztünk,mire kész lett 107ezret kért,3.rénk hivta a sünöket,4.eddig birta a munkája................köcsög pöcsfej
Nem a telefonon elmondottak szerint, csak a váltó.
Már régebben panaszkodott, hogy nincs 4-ben motorfék.
Most meg valószínű, hogy a váltóban valami, de az el mondottak alapján lehet, hogy csak az első lánckerék tengelyének a csapágya adta meg magát.
Na bassza meg kérem mit csiáltál! Most tényleg kikönyökölt? Egy kilences? Az nem lehet!
Bogyóka, ha megcsinálták volna, most nem lenne megint rossz.
UUUUUUUHHHH szerencséd volt hogy nem taknyoltál nekem meg hengerfejes lett megunt a béjemvé pedig nem rég csinálták meg jó drágán
lassan elmarad a buli mert nem lesz senki és nem lehet addig meg csinálni?ALHAC VELEM AZ INGYENES
Már beszéltem jimy vel először állapot felmérés remélem nem baszta stét a házat mert még az olajat is kifosta,120 nál satuzott a hátsó kerék ,még szerencse hogy be tudtam kuplungolni.Nagy csattanás utána kerepelés
Bogyesz sajna nem tudunk menni a bulira mert kell a pénz a váltóra.Ugyanis ma kikönyökölt.
cogolgaszalak isz? na mi baj
Na jó hogy van valaki akinek sírhatok a válán
mibaj ?ha tudok segitek de én is szarban vagyok
Pont amikor bajban vagyok sehol senki
Na mi van döglődünk?
még mindig esze a gyerekeknek meg nem hagyo
az idei nem érdekel majd jövőre ja meg még a szeptember