Nem volt nagy ivászat, mert ma meló van, anélkül is boldog vagyok, és van tej is szerencsére! Bogyóéknál bepótoljuk az ivást. Ha te ott leszel akkor a kaja miatt se aggódok
Akkor elméletileg már a fogkefe ott van Később jön a téli-nyári cipő kabát,ruhák, kabalák. Azt egyszer csak azon kapod magad, hogy az esküvőre kuporgatsz
Menekülj amíg nem késő...
Vagy olyan buta vagy, hogy arra gondoltál a ringen veszem elő? Most nem is parkolhatnak vegyesen a motorosok autosok butafiú A nagy autó meg azért kell, ha a sok kezdő közűl (mint te)elhajítja valahogy a gépet, legalább a Jimy műhelyéig elszállítsam
Tudod kojot sajnálom, hogy 38 évesen neked ilyet véletlenül kell találnod Nálam 35 évesen, mint minden rendes családban kallódnak ilyenek jobbra-balra meg teli van velük egy fél szekrény
Jimy(né) ha kell tudok vinni műanyag asztalt és székeket is, (azt a ződeket) behajítom a kocsiba, úgy is ott parkolok ahol a buli van, nem kell cipekednetek(jelezz vissza, hogy kell-e )
ja még 1 gyors kérdés......maradt egy kicsi gázolaj a tankba és gondoltam a benya szivattyuval kinyomatom......lekötöttem a motornál a nyomócsövet az inyektorról és gázzal járatva kipumpált ugy 1 litert namost kitudom igy nyirni a benyaszürőt és a szivatyut?
Gratulálok Sedu a babához, jó egészséget, és sok boldogságot.
Menekülj amíg nem késő...
hasonlít rád?
Megszületett a kisfiam tegnap este. Minden rendben volt 3,4kg.
mármint a bugyi.....
sőt,őt jobban érdekli ez az egész Kawás kóceráj mint engem...
Szóval ott leszünk.......
persze lehet hogy majd egymagad terpeszkedsz az asztalnál
irigykedsz mi?
neked csak híííííímneműűű akad
Piszkosul meg lehetett szorulva
Lehet 30 év után most engedték ki valamelyik női börtönből...
nééé má mit találtam reggel az ágyba.........
nem is tudtam hogy ilyet hordok....
jo reggelt.......mennyetek dolgozni