nem, az egy másik volt... :-))) ott én nem voltam ott... az milotán volt, ahogy becs felől közelíted meg, az első nagyon éles jobbosban szállt be a kisebbséghez a fekete polo-val..... és Ő vezetett...
de mivel nem történt személyi sérülés (csoda), így mi állítottuk, hogy 50-nel mentem.... bizonyítani meg nem tudták az ellenkezőjét, csak feltételezni.... egyébként olyan 130-140 volt... :-)) szerencsére azóta sem volt semmi hasonló... remélem nem is lesz.... bár az árkot már a kawával is leviziteltem...:-)))
egyszer nekem is el akarták venni a jogsit, mikor 17 évesen beszálltam egy udvarra a daciával.... gyarmatról kifelé jánkmajtis felé van egy becsapós kanyar a vasúti átjáró előtt... biztos ismered.... na ott történt.. 2 betonoszlop, két vas oszlop, egy kerítés... ilyesmi.... Sira Rudi ült hátul.....:-)))
az asszony próbálkozik de téleg csak próbálkozik most volt PÁV-on az sikerült neki most megint két7 mire ujra mehet benne bizok ..............már 1 ideje nekem meg januárban lesz meg
mostanában minden nap gázolajat hordok a benzines autóval de komolyan csak nehéz mindig söfőrt találnom már a 4.-et nyüvöm miután kifogunk egy 6-8órás várakozást onanntól mind feladja
jaj Jimy tudod hogy nem de akarnék de nemtudok hogy..........most megint kinek kuncsorogjak hogy elvigyen januártól igérem álandóan látni fogod a pofám befogom pótolni ezt az 1 évet már csak 6 hónap
Sziasztok.... Holnap megjön a bukóm, cserélem az olajat, szűrőt, úgyhogy megyek én is a ringre.... Remélem, egyben maradok....:-))))) ott ugye nincs árok...:-))))
alvás,mert holnap megint gálya