A mostani DRZ-m már lefoglalózták, két héten belül elviszi ismerős. Amit próbáltam drz-t ugyanúgy járt mint az enyém. Az erőkülönbséget jelentősen érezni, nem csak áttétel miatt.
A hibátlan motort meg nem akartam megbontani, mert a egy henger+karbi lett volna 200 rongy, és nem lett volna jelentős különbség.
Lesz ami lesz. Mielőtt veszek, körbenézek még 2T 250 cross piacon, ,,bika" motort szeretnék ne kelljen szétpörgetni hogy szedje a lábát
Szerintem vegyél bele egy 450-es hengert és egy nagyobb priccolós karbit! Megbízható motort elcserélni egy olyanra, aminek új korában is szét akar hullani (fülre) a motorja?!
Még a hézag is jó lett, meg néztem.
Tegnap elhoztam a nagy ótóva. Természetesen ott szakadt az eső.
00:30 -ra kész is volt, ma megkapta az olajszűrőt, és lábon hazavittem a gazdájának.
Holnap délelőtt indulás arra a szlovén-osztrák tájra amiről Basival beszéltünk... ugyanoda amit ő is mondott, kiváncsi leszek az utakra...
Tegnap voltam Pesten drz-m helyett (elviszik), másik gépállatot nézni... A lepukkant RM 250től a brutális 525 KTM SX-ig láttam gépeket. A ktm megdobogtatta a szívem, de kell nekem ez a szervízelés üres zsebbel?
Én már nem is merem takarítani a gyertyát mert cserélni kéne Amúgy az enyém még mindig retkes meg várom az ujj kuplung rugókat meg a hátsó gumit és egybe le sz cserélve takarítva
Mostmá megint tiszta,beszopatott tegnap,megsterimoztam,oszt valamelyik henger beadta az unalmast.
De szerintem Sörcire allergiás a motor,mert tavaly is ezt csinálta mikor találkoztunk
Ma meg gyertyatakarítás volt,és észheztért......250-260 elkerülő...
A mostani DRZ-m már lefoglalózták, két héten belül elviszi ismerős. Amit próbáltam drz-t ugyanúgy járt mint az enyém. Az erőkülönbséget jelentősen érezni, nem csak áttétel miatt.
A hibátlan motort meg nem akartam megbontani, mert a egy henger+karbi lett volna 200 rongy, és nem lett volna jelentős különbség.
Lesz ami lesz. Mielőtt veszek, körbenézek még 2T 250 cross piacon, ,,bika" motort szeretnék ne kelljen szétpörgetni hogy szedje a lábát