Holnap én leszek azújjjj talmácsi, bejárom a sávolyringet quaddal. Gyertek Ti is ha ráértek, reggel 9- délután 5ig ingyen quadozás 5 gép lesz, meg 5000ért lehet helikopterezni 10 percet
Szép jó estét az uraknak
Na,a mai nap is fasza volt
625 km....
19.00-kor fékeztem a ház előtt
Pipike!Bazdmeg,Szolnokon olyan vihart,felhőszakadást kaptunk Zozóval,hogy nem láttam az utat vazze,
A kocsik vészvillogóval álltak félre,mi meg befelé az ÖMV kutra
De akkor má késő volt,röhögtem mint állat,felemeltem a kezem,és csurgott a víz a kesztyűből,meg a dzsekiből,mert az is felkerült mikor megláttam a felhőket.
A tökömről is folyt a víz
Na 6 után egy kicsivel hazaértem, szerintem kojot még lehet úton van
Szóval: Ha legközelebb valamelyik zseni kitalálja hogy a legnagyobb 3 fokú hőségriadóban vörös riasztással menjünk el motorozni egész napra, és én azt mondom, hogy O.ké
akkor azt nem komolyan mondtam
A képen a pofámon az izzadság és nem a golya csulázott le
a gúnya altt kilyött az a 2,5 liter folyadék amit megittam és ma még nem pisáltam
Tegnap Debrecen-Bp oda vissza kb. 500 km. A városban alig bírtam együtt menni egy porsche terepjáróval. Csak a felnije legalább 2 milla volt. Odafele 120 km után tankolni kellett (siettünk)
Nagyon érik egy idomos sportmotor
Ezek még nem értek ide
Van olyan érzésem, hogy kettőjüknek nincs annyi eszük mint egy marék lepkének
Fogadjunk eltévedtek a 44-en ahol csak egyenessen kell jönni...
13 L/270 km=4.8/100 km
Ő volt
Holnap én leszek azújjjj talmácsi, bejárom a sávolyringet quaddal. Gyertek Ti is ha ráértek, reggel 9- délután 5ig ingyen quadozás 5 gép lesz, meg 5000ért lehet helikopterezni 10 percet
Kurvára el fáradtam
Az a vicc,hogy mikor kiértünk Szolnokról,szépen elvágták az esőt,és megent száraz dögmeleg volt.
Na,a mai nap is fasza volt
625 km....
19.00-kor fékeztem a ház előtt
Pipike!Bazdmeg,Szolnokon olyan vihart,felhőszakadást kaptunk Zozóval,hogy nem láttam az utat vazze,
A kocsik vészvillogóval álltak félre,mi meg befelé az ÖMV kutra
De akkor má késő volt,röhögtem mint állat,felemeltem a kezem,és csurgott a víz a kesztyűből,meg a dzsekiből,mert az is felkerült mikor megláttam a felhőket.
A tökömről is folyt a víz
az első képen láthtó böllér team, rájuk egy kicsit várni kellett mire leölték a disznót...
Szóval: Ha legközelebb valamelyik zseni kitalálja hogy a legnagyobb 3 fokú hőségriadóban vörös riasztással menjünk el motorozni egész napra, és én azt mondom, hogy O.ké
akkor azt nem komolyan mondtam
A képen a pofámon az izzadság és nem a golya csulázott le
a gúnya altt kilyött az a 2,5 liter folyadék amit megittam és ma még nem pisáltam
Nagyon érik egy idomos sportmotor
Na itt vannak...
Van olyan érzésem, hogy kettőjüknek nincs annyi eszük mint egy marék lepkének
Fogadjunk eltévedtek a 44-en ahol csak egyenessen kell jönni...
lustákok