Nem tudok részleteket. Elvileg maribor, dravograd, és onnan ausztriába ahol van az a csiki csuki szakasz, szakadék is van az út szélén, meg éttermek.
Majd pénteken kiderül
Nem a 69 es út Soboth-nál? Lavamünd-től indul! Van egy víztározó is! Van egy étterem ! Jó a kaja és nem drága! Sok magyar jár oda gurulni! Na meg osztrák!
Húú nem jut eszembe, annyit tudok, hogy tőlünk kanizsáról odavissza 480 km, és ott ilyen 6-10 km-es durva csikicsuki szakasz van hegynek felfelé. Még nem voltam ott, ismerősök már jártak többször. Majd megkérdem vagy nyilatkozok utólag, csinálok képeket. pénteken megyünk.
hát figy, ahhogyan action is mondta 2 körülre fujd én is slick-el járkálok (olcsóbb) néha lassan is néha autouton is de inkább pálya és meglehetösen gyorsan, semmi gondom, ha tulfujod akkor kell fosni, birják ezek a gummák, ha nagyon sokat mész azért időnként álj meg vele, hüljön egy kicsit a gumma, de különösebb gond nem szokott lenni. nekem az az egyetlen ilyen eset volt elötte se utána se, csak éppen követtük a szervizkönyv utasitásait, aztán igy jártunk. Tapasztalat szerzésnek jó volt a dolog.
Bocs hogy bele vau, de a slick nem nagyon birja az ekkora nyomást, te nem voltál ott jimy, de egyik utunk alkalmával action barátom erre az értékre fujta a slick-emet, és amikor bemelegedtek a gummáim az a 2.5 már egyböl 3 fölé ugrott és ugy ahhogy van elrobbant a hátsóm 2 személynél, én azóta szigoruan 2. 2.2 re fujatom maximum, és tökéletes. ne hari hogy beleszoltam, ez személyes tapasztalat.
Ja rájöttem, ahogy közbe el is olvastam a hírdetést a tanksapka gubancos valamiért, meg a foncsor egy kicsit bentebb esik az idomtól igazából egyben vagy alkatrésznek kínálja, tehát feltételezem nincsenek meg a papírjai sem, legalábbis magyar nem ez tehát 94-97-ig semmiféleképpen nem 99-ig
a 156 le is egy kicsit soknak tűnik hirtelen, szerintem a gyerek ezt kártyán nyerte azért ilyen satu hozzá
A csaj viszont jöhet 35 felett már kevésbé válogatok...
Így, hogy félig belinkleted, be se lehet másolni F.A.SZ
Íratkoz be egy alapfokú számítógépkezelői tanfolyamra
"De a tanfolyam helyett, ne a mellette lévő talponállóba járj el... " Egyébként személyszerint engem az vígasztal, hogy van nálam is sokkal hülyébb a számítástechnikához
Ugye Bogyesz...
Nem tudok részleteket. Elvileg maribor, dravograd, és onnan ausztriába ahol van az a csiki csuki szakasz, szakadék is van az út szélén, meg éttermek.
Majd pénteken kiderül
Húú nem jut eszembe, annyit tudok, hogy tőlünk kanizsáról odavissza 480 km, és ott ilyen 6-10 km-es durva csikicsuki szakasz van hegynek felfelé. Még nem voltam ott, ismerősök már jártak többször. Majd megkérdem vagy nyilatkozok utólag, csinálok képeket. pénteken megyünk.
És ez a robbanós dolgot mennyire kell komolyan venni? A héten megyek osztrákba egyet döntögetni, és odáig autópálya nagyrészt, nagytempóval.
Megolvad a közepe és lerobban, minél laposabb, annál jobban melegszik és vége.
a 156 le is egy kicsit soknak tűnik hirtelen, szerintem a gyerek ezt kártyán nyerte azért ilyen satu hozzá
A csaj viszont jöhet 35 felett már kevésbé válogatok...
Az, hogy ocsmány zőőőőd is arról, ugye meg már beszélnem sem kell...
Íratkoz be egy alapfokú számítógépkezelői tanfolyamra
"De a tanfolyam helyett, ne a mellette lévő talponállóba járj el... " Egyébként személyszerint engem az vígasztal, hogy van nálam is sokkal hülyébb a számítástechnikához
Ugye Bogyesz...