Edem én most megyek előszőr Faziék 9 éve járnak, ma felhívlak megadom a számát, mert perc alapú internetje van és azért nincs itt fent csak heti 3 percet Ők péntek kora délutántól ott lesznek, egyesztessetek velük, én lehet, hogy szombat reggel érkezem...
Hmm, fincsi.
Valahogy kibírjuk
Péntek délután érkezés, utána szerintem visszamegyünk Siófokra egyet (kifürödjük magunkat) aztán szombaton már a talin maradunk.
Te nem jössz?
Edem! El kell hogy keserítselek! A WC és fürdési lehetőség egy konténerre korlátozódik! Nagyon szar! Szombat reggel már folyik a cucc kifelé a konténer ajtaján! Ha fürdeni akartok akkor irány a Balcsi! WC-nek meg ott van a körforgalomban a PJ kút ahol a Kútfejek filmet forgatták!
Pipi! Asszem azt mondtad, voltál már Polgárdis talin.
Ismerősök kérdik, van-e ott normális wc, esetleg fürdési lehetőség... általában milyen extra progik vannak stb.
Légyszi informálj
Köszi!
Valahogy kibírjuk
Péntek délután érkezés, utána szerintem visszamegyünk Siófokra egyet (kifürödjük magunkat) aztán szombaton már a talin maradunk.
Te nem jössz?
Ismerősök kérdik, van-e ott normális wc, esetleg fürdési lehetőség... általában milyen extra progik vannak stb.
Légyszi informálj
Köszi!
Káni kula lesz hétvégén