Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesznek képek, csak még nincs kész teljesen. (annyit elárulok, hogy ZŰD , de van benne bordó is , csak, hogy ne érje szó a házelejét.)
Zozókáám gondolom nem söfőri állásra mégy németbe...
Edem én most megyek előszőr Faziék 9 éve járnak, ma felhívlak megadom a számát, mert perc alapú internetje van és azért nincs itt fent csak heti 3 percet Ők péntek kora délutántól ott lesznek, egyesztessetek velük, én lehet, hogy szombat reggel érkezem...
2. . .
1. .
Hmm, fincsi.
Valahogy kibírjuk
Péntek délután érkezés, utána szerintem visszamegyünk Siófokra egyet (kifürödjük magunkat) aztán szombaton már a talin maradunk.
Te nem jössz?
Edem! El kell hogy keserítselek! A WC és fürdési lehetőség egy konténerre korlátozódik! Nagyon szar! Szombat reggel már folyik a cucc kifelé a konténer ajtaján! Ha fürdeni akartok akkor irány a Balcsi! WC-nek meg ott van a körforgalomban a PJ kút ahol a Kútfejek filmet forgatták!
abban biztos lahec ha pipi is ot lesz akko tutkó
Beszarás, olyan jó lesz a progi
Pipi az 2napig birja szarás nélkül(tanusitom)fürdés nélkül szrintem egész évben extra proginak meg ott lesz ő maga
Pipi! Asszem azt mondtad, voltál már Polgárdis talin.
Ismerősök kérdik, van-e ott normális wc, esetleg fürdési lehetőség... általában milyen extra progik vannak stb.
Légyszi informálj
Köszi!

Káni kula lesz hétvégén
csáááááááááááááááááááááááááááááááááá
kennyed a ficét a mázgitára csumi
Bocs de reggel 5 kor kelés mert még a légzsákot is le kell melóznom
és ha ketten vagyunk mér menni kell?pedig marad6nál
Már megint csak ketten maradtunk? Úgy hogy lépek na pá
halgattam...............irtam is H SZ-t
De a szöveg a hatalmas ráadásul a you tubon is fen vannak már
nekem januárban jár le
hát öööö nem sok mindent láttam