Sajna meló van hétvégén is max egy napra benézek de azért is kérdéses de lélekben veletek leszek. Nekem az egy napos gurulások jobban illeszkednek a programomba ezért várok a Himi féle gurulásra
Hát a péntekit láttam, de előtte egyet sem
Na szóval a Miki kihozta valahogy, de nem tudom, hogy hogy
A Géza meg megcsinálta a Bartha nőjét A Zsófit amíg odabe gugolt.
De valami írást találhatott a Bartha mert annyit megállapított, hogy valaki kefélte a csaját, de azt nem tudta, hogy ki. De Óriáslogikával kisakkozta, hogy a Gézu volt. Annak lassan ajjaj lesz
Vilibácsi udvarolgat annak a kövér kurvának akitől Barthának az a kis mosolygós lánya lett. Orsi rá akar mászi arra a nyálas taknyosorrú szakácsinasra, Laci főzni tanul, de olyan balf@sz, hogy a zöldség helyett az ujját vágja csontig.
hát ennyi nagy vonalakban
Kell a száma?
Előszőr az asszonyodhoz megyek
Csak értesíts mikor nem vagy otthon
zozóka te nem jössz Polgárdiba, vagy arra a gírhes kisújra mégy
Hát a péntekit láttam, de előtte egyet sem
Na szóval a Miki kihozta valahogy, de nem tudom, hogy hogy
A Géza meg megcsinálta a Bartha nőjét A Zsófit amíg odabe gugolt.
De valami írást találhatott a Bartha mert annyit megállapított, hogy valaki kefélte a csaját, de azt nem tudta, hogy ki. De Óriáslogikával kisakkozta, hogy a Gézu volt. Annak lassan ajjaj lesz
Vilibácsi udvarolgat annak a kövér kurvának akitől Barthának az a kis mosolygós lánya lett. Orsi rá akar mászi arra a nyálas taknyosorrú szakácsinasra, Laci főzni tanul, de olyan balf@sz, hogy a zöldség helyett az ujját vágja csontig.
hát ennyi nagy vonalakban
Odavoltam a Hegylakós bulin,meg fürödtem a "nagylavórban"