Az a baj ezzel a zsebbőlfizetős dolognak hogy vagy megkapod vagy nem! Ahogy Teve is panaszkodik mindíg! "még nem kaptam fizut" Bassza meg az összes köcsög zsebből fizető geci! Jaa és úgyis csak annyit fizet minthaaz adózottat kapnád meg! Mee így nem kőőő neki járulékokat fizetni! Abbó meg vehet magának X5, Q7 vagy hasonló járműveket esetleg nyaralót Miami-ban stb-stb!
A kasszába meg nem folyik semmi!
Ezé szopik az adófizető!Mindíg azt a lovat ütik amelyik húz!
A sok köcsög meg él mint Marci Hevesen!
Viszont ha én a Vaterán eladok egy termékből 3 daradot vagy többet akko kapom a csekket hogy fizessem be a 25 százalék áfát!
Elmehetnek a büdös picsába!
Nem is tudtam, hogy te ilyen jogkövető vagy, hogy adózott(- 40%) fizetésre vágysz
A nyugdíjjal kapcsolatos anomáliádat pedig eloszlatnám
Nos lássuk
1, NEM Nem éled meg a nyugdíjat, mert addigra 100 év felett lesz a nyugdíjkorhatár, a magyar ember átlagéletkora meg 50 év plussz egy pici...
2, Ha valmilyen csoda folytán mégis megélnéd a nyugdíjaskort, akkor is el kell oszlassam azonbéli gondolataidat, hogy az a pénz amit levonnak államilag a nyugdíjra azt neked teszik félre forgatják vagy kamatoztatják, hogy széles mosolyal az arcukon amikor elérkezett a TE időd jött a nyugdíjas boldog öregkor azt szépen neked hozza ki a postás. Hát nem
Abból a most befizetett nyugdíjjárulékból a mostani nyugdíjasokat fizetik, illetve azokat a 25 évet fegyveres testületnél leszolgált 45 éves emberkéket(rendőrség, katonaság stb) akik nettó 200 ezer ft-ot vesznek fel és mindamellett, biztonsági cégek élén állnak nettó 3-500 ezer forintos fizetéssel...
3, Persze joggal gondolhatnál arra, ha majd te leszel annyi idős, hogy ezt a pénzt majd neked az utánnad következő generáció termeli meg, akkor el kell, hogy vegyem a kedved
A sok naplopó, léhűtő, bevándorló, trükköző és "nem madzsar" emberkék ezt nem fogják megtenni...
Nem leszek hála istennek, csak lassan felnyilik a szemem, és nem fogok BAGÓÉRT feljárni budapestre, hogy 24órán át baszogassanak itt a garázsban, rendes munkát nézek, bejelentéssel szabadsággal, és ha szükséges betegálommánnyal, és nem utolsósorban rendesen adózva , talán még nyugdijam is lessz feltéve ha megérem.
Hát igen, van benne valami, most idén elösször nem dolgoztam a szülinapomon, és az se rajtam mult, igy jött ki a lépés, de piálni nem tudtam, meg bulitszervezni sem, mert másnap meg jönni kellet, sajna ilyen a melóm, de hála istennek nem sokáig.
Teve biztos lettek volna a te szülinapodon is
Csak van egy olyan furcsa érzésem Te a saját szülinapodra sem értél rá elmenni csak ígérgetted magadnak...
Ghostyka akkor mennyé Kisújszállásra
Remélem ott 3 napos felhőszakadás lesz akkor, hogy a fürdőmedence csak annak a létrejött tónak a legalja lesz ahol rendezik a találkozót...
Mostmár minden tiszta észben fogom tartani Bulizzatok, szép látvány, bárcsak az én szülinapomon csak fele ennyien lettek volna, akkor az a házi pálesz is redukálodott volna ami a mai napig ott rohad a hütőben
Köszönöm a szülinapi köszöntőket
Furcsa mód semmi bajom
Most, hogy elmúltam 35 mintha nem fogna rajtam a másnaposság(macskajaj)
Ez persze nem baj...
Eredmény 2 tálca sör, két tálca energydrink
1 üveg dzsoni
2 üveg krajter
3 üveg jéger
némi hp
Ja meg elfogyott a Kapucnyi féle whisky is
borból nem ivott senki
Na majd ha lesz meggyborom
Remélem Csimbi szól...
A szabályok még Teve Úrra is vonatkoznak, tehát emlékeztetőül bemásolom a worldből ahová mentettem:
Akkor röviden ismertetném a 2010. 04. 01.(bolondok napja, ez a ti napotok lesz) A reggeli bejelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
TEHÁT:
Bejelentkezni
- mindíg a tárgyi napon 03.30-tól lehet
- a sor elején, jól látható értelem szerűen a következő sorszámmal lehet pl. 1,2,3,4 stb.
-ha egy óra időtartam eltelik, amíg nincs soronkövetkező bejelentkező, akkor a következő helyezet is az előző bejelentőt illeti ha ezt igénybe veszi. (nyílván az első három helynél van jelentősége)
- zárórendelkezések: minden vitás kérdésben forduljatok bizalommal hozzám...
A kasszába meg nem folyik semmi!
Ezé szopik az adófizető!Mindíg azt a lovat ütik amelyik húz!
A sok köcsög meg él mint Marci Hevesen!
Viszont ha én a Vaterán eladok egy termékből 3 daradot vagy többet akko kapom a csekket hogy fizessem be a 25 százalék áfát!
Elmehetnek a büdös picsába!
A nyugdíjjal kapcsolatos anomáliádat pedig eloszlatnám
Nos lássuk
1, NEM
2, Ha valmilyen csoda folytán mégis megélnéd a nyugdíjaskort,
Abból a most befizetett nyugdíjjárulékból a mostani nyugdíjasokat fizetik, illetve azokat a 25 évet fegyveres testületnél leszolgált 45 éves emberkéket(rendőrség, katonaság stb) akik nettó 200 ezer ft-ot vesznek fel és mindamellett, biztonsági cégek élén állnak nettó 3-500 ezer forintos fizetéssel...
3, Persze joggal gondolhatnál arra, ha majd te leszel annyi idős, hogy ezt a pénzt majd neked az utánnad következő generáció termeli meg, akkor el kell, hogy vegyem a kedved
A sok naplopó, léhűtő, bevándorló, trükköző és "nem madzsar" emberkék ezt nem fogják megtenni...
isten éltesen pipi
A vecsési bonto számát nem tudja valaki nekem megadni!?
köszike
Úgy volt, hogy polgárdiba jöttök...
Vagy világosíts fel...
link
Illetve
Nockalmstrasse
Valamint egy kis Szolvénia is bejátszik!
Csak van egy olyan furcsa érzésem
Remélem ott 3 napos felhőszakadás lesz akkor,
Furcsa mód semmi bajom
Most, hogy elmúltam 35 mintha nem fogna rajtam a másnaposság(macskajaj)
Ez persze nem baj...
Eredmény 2 tálca sör, két tálca energydrink
1 üveg dzsoni
2 üveg krajter
3 üveg jéger
némi hp
Ja meg elfogyott a Kapucnyi féle whisky is
borból nem ivott senki
Na majd ha lesz meggyborom
Remélem Csimbi szól...
Akkor röviden ismertetném a 2010. 04. 01.(bolondok napja, ez a ti napotok lesz) A reggeli bejelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
TEHÁT:
Bejelentkezni
- mindíg a tárgyi napon 03.30-tól lehet
- a sor elején, jól látható értelem szerűen a következő sorszámmal lehet pl. 1,2,3,4 stb.
-ha egy óra időtartam eltelik, amíg nincs soronkövetkező bejelentkező, akkor a következő helyezet is az előző bejelentőt illeti ha ezt igénybe veszi. (nyílván az első három helynél van jelentősége)
- zárórendelkezések: minden vitás kérdésben forduljatok bizalommal hozzám...
válasz erre előzmény
Már akkor a macskát kerülgette,
De a macska nálunk szent állat
Mint nálatok a tehén