Megyünk mi is edem már meg van a számod majd híllak a jövőhéten
Faziék péntek koradélutántól ott leszenek, kocsi is megy mert lesz bogrács, sörsátor ilyesmi. Én vagy péntek este megyek, vagy szombat korareggel addíg még megálmodom
Ha Fazival akarsz hozatni valamit pl sört ilyesmi, megveszi, ha szólsz neki. Én is rendeltem tőlle sört
Bár én próbálok egy motorostalálkozón autótól független lenni
Fazi eljöhetne hozzám tanulni, hogy pakoljunk motorra okosan és ésszerűen...
Campingeztünk itt közel horvát határon, elég komoly mocistalik vannak itt. Ingyen kajával-piával (üdítő, rövid, sör) várnak, magyarszeretőek, belépő nincs, a hangulatot meg garantálják
Péntek-vasárnap meg megyünk Polgárdiba, ott már nézhetem az ingyen bemenetelt meg az ingyen kaját.... de remélem minél többen jöttök innen, és jó hangulat lesz.
Itt egy kép, két gyári 9es, egyiket már láttam párszor, alkalmanként 1-1 órányi durrogtatás és szabályoztatást szív be, 2 éve látom és szebb az alapjárata mint az enyémnek
tévec Pimpi kemény 10 évem van hivatalosan bedolgozzva ebből 4év 9hónap hivatásos katona és ott keményen adóztam mikor 28volt a minimál akko kerestem 62-tőt majd 117-et decemberi fizum több mint 400ezer volt ebből kézhez kaptam 190et
én szeretem a vállalatot ,kellemes környezeten dolgozok uniós bérért ,és az adómmal hozzájárulok az országunk fejlődéséhez ,és szép nyugdíjas évek várnak rám .
Hát sajnos ilyen országban élünk, a melóváltás legföbb oka amit basi - is emleget, hogy egy olyan céghez megyek el ami "MÉG" profitot termel, elöfordulhat hogy a rendes időben jön az sms- hogy átutalták a fizewtésemet, "utalták" nem zsebböl zsebbe feketén, aztán remegjek hogy mikor talál meg az APEH, szoval mostanság kicsit szarul áll itt a dolog, mert 3 hónappal ezelött megkaptuk a fizetési papirunkat, és fel volt tüntetve rajta hogy ugyan nem a rendes fizetésünk alapján de befizették ezt meg azt a járulékot, mostmár a második olyan fizetési papirt kaptam amin feltüntették a nettó órabéremet meg az átutalt összeget, és ennyi, elvittem egy könyvelöhöz, és közölte velem, hogy nagyon ugy tünik hogy sokadmagammal önadózó lettem, ugyanis ha nem tüntetik fel milyen járulékokat fizettek be, valoszinüleg nem is fizettek semmit, és majd az év végén döbbenünk rá hogy kb 16-20 ezret /hó be kell fizetnünk az adóhatóságnak, és amennyiben nem tesszük ugy megb#sznak minket hogy megörülünk. Nos most igy áll a helyzet, ezért váltok, a másik ok pedig az hogy tatabányán fogok dolgozni , és sokkal többet lehetek az erikával is, jobb fizetésért, igaz itt robotolni kell de napi 8 órában, és a hétvégém szabad, és sok sok más pozitiv dolog ami emellet szol. A motoromba belenem került felesleges kilométerekről nem is beszélve. hát ennyi.
kurva jó volt!el is fáradtam rendesen,több mint 400km-ert mentünk