Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké akko csak meg kell fürödnöm na eeegyüttök erre
Ez se rossz.Kérdés valaki viszi magával az asszonyt?
Indulhatunk tőllünk is én mátrához és hozzátok képest pont középütt vagyok.
Tavaly Jimyvel nyomtunk egy (mátra-Bükk) Mátraháza parád recsk eger majd onnan répáshuta vagy mi, lillafüred-miskolc
Az a répáshutai út az zsír király tök új
Na ott van kanyar a mátra-bükki szakasz csak a bemelegítő , visszafelé, meg lehet végsebességezni a sima 3-as főuton vannak benne elnyújtott hosszú gyors (240-250 kanyarok )
Jimivel a mátracsúcsra is felmentünk, de Őneki, ott rossz emlékei maradtak lefeléjövet (40 ezer ft) Szerintem Házán megvár bennünket.
ez a házszám,én is allig találtam oda......
egészségedre ez a ház szám vagy a lakók száma 1 tömbben
A képet küldted nehogy ne ismerje meg
akár igazság hogy nem montam nekik hogy maratt 1 nehány hektár meggy szorgalomból leszedik
Düsseldorf,oberudrerstrasse,34526
megfelel?
nem -nem csak a koma rájött hogy van még lehetőség kintről autót hozni most hozott 1 ódi A6.S lájntosat ful-ful gyári navi tv na megyek vele én is
mééééé,mi lesz nálad?névadó?
várjá,előkaparom........
himi,zozo miért nem csattogtok le 7vágán nálunk itt lesz Jimy,Eszter,Szeki,9363,meg valami Jamakás pár
Mi van bogyesz magyar honban kilőtted az összes lehetőséget?
jaa pont 3hét mulva megyek cimet,cimet
mélységes tiszteletem bogyesz
hali zozo papi
na igen!
Jól hangzik
mondtam má hogy Németbe él az anyukájával
Jó lenne tudni hogy kire lehet számítani mert keresnénk egy tali pontot és onnan meg góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
én egy Mátra,vagy szilvásvárad-onnan Dunakanyar,valami ilyesmi.
Jymi jobban tudja hogy arra fent hol érdemes motrozni.
hét hun az a kisjány
passz,várom az elképzeléseket,autópálya kilőve
na a Bartha kifingatja a elnyálasodott Gézukát Vilibára meg ráférne már 1 kurás mert már unhatja a Magdinéne fiatal fotójára a recskát Miki az 1 tökös köcsög laci meg háljon a lovával a többi meg ügyesen tud gondolkodva lesni ki a fejibü ugy 5másodpercig kösz az infót Pipi
Himi útvonal?