Indulhatunk tőllünk is én mátrához és hozzátok képest pont középütt vagyok.
Tavaly Jimyvel nyomtunk egy (mátra-Bükk) Mátraháza parád recsk eger majd onnan répáshuta vagy mi, lillafüred-miskolc
Az a répáshutai út az zsír király tök új
Na ott van kanyar a mátra-bükki szakasz csak a bemelegítő , visszafelé, meg lehet végsebességezni a sima 3-as főuton vannak benne elnyújtott hosszú gyors (240-250 kanyarok )
Jimivel a mátracsúcsra is felmentünk, de Őneki, ott rossz emlékei maradtak lefeléjövet (40 ezer ft) Szerintem Házán megvár bennünket.
na a Bartha kifingatja a elnyálasodott Gézukát Vilibára meg ráférne már 1 kurás mert már unhatja a Magdinéne fiatal fotójára a recskát Miki az 1 tökös köcsög laci meg háljon a lovával a többi meg ügyesen tud gondolkodva lesni ki a fejibü ugy 5másodpercig kösz az infót Pipi
Tavaly Jimyvel nyomtunk egy (mátra-Bükk) Mátraháza parád recsk eger majd onnan répáshuta vagy mi, lillafüred-miskolc
Az a répáshutai út az zsír király tök új
Na ott van kanyar a mátra-bükki szakasz csak a bemelegítő , visszafelé, meg lehet végsebességezni a sima 3-as főuton vannak benne elnyújtott hosszú gyors (240-250 kanyarok )
Jimivel a mátracsúcsra is felmentünk, de Őneki, ott rossz emlékei maradtak lefeléjövet (40 ezer ft) Szerintem Házán megvár bennünket.
megfelel?
Jymi jobban tudja hogy arra fent hol érdemes motrozni.