Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét!
Jó ötlet.
Jót motoroztam.
Ma, nem mentem 100-nál gyorsabban.
valószinu hogy az ágy alól csak annyit mernél kiabálni,hogy jó leszek itt vagy huzógyak a falig
Na épp van rá két hetünk, de amit írtam ötletet az első hangzásra jó nem? Na majd meglátjuk császtok
Az az igazság lehet az én hibám
Mióta kojot asszonya meglátott egész más elképzelései lettek a férfiideálról most úgy érzi eddig őt becsapták...
aggyisten
mentem én is majd meg dumáljuk hogy hova lesz a menet,na pááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááá
talán ha pólót cserélne
Hát Himi ilyen idősen nehéz lesz asszonyt szerezni
esetleg ha gondolod beszálhac hozzám és Jimyhez szeretjük a nagyfaszu csajokat
na agyaljatok tovább,fekszek
eddigi meg kérdezettek nagy része is a szeptemberre szavaz
ez komoly
Augusztus végén kawa nap a ringen
nálunk tervezett 9-es fórum tali az vagy augusztus vége vagy szeptember eleje ez csak 1 gyors sütögetős,főzős,ivós buli
Na nem mondod hogy már megint ki dobtak?
39104 HSZ
Tavaly türhető volt, pont ott zabáltunk ahol ti is, mondjuk elég zónaadagot adtak egy magamfajta belesnek, de a pultoscsajnak azért a seggére vágtam volna
Egertől lillafüredig, a répáshutai (vagy huntai) tavaly készült el, azóta gondolom a kavicsfelszóródás is eltünt róla. Ott nincs hiány hajtűkanyarokban meg néhány önjelt gixeres májerkodásában...
AGIP benzint ne tankoljatok,,,,,,,hazafelé a Balcsiról mindent csinált a motorom,csak normálisan nem ment .
Soha többé AGIP
na lilafüredtől már csak 1 köpésre vagytok hozzám ott vótam nász uton egy 7 re foglaltam szobát 3napig esett 1 folytában 4.ik nap hazajöttünk.............elált.............utánna elváltam
Himi múltkor itt voltatok szarvason akkor még volt asszony vagy mi történt
nemtoom ,vagy 9-es túra,vagy hozzátok,anyagilag véges a pénztárcám
akinek van................................

egy szót se senkitől!
nekem jó ,habár mostanság nemtoom milyenek a Mátrai-Bükki utvonalak