Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hamarabb vette a kilencesét, mint én. Én erősnek találtam, átültem egy fiatalabb R6-ra gyakorolni, aztán még lett néhány kilencesem, most alkudozom egy tízesre
be ülős,vagy be vonós
Az a baj hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülés volt és egy évtől indul a bünti
gyógyszert nekik ólmosat
velem nem történt a nyak ránduláson és a kézfej dagadáson kivül semmi de a 2-éves kisgyereket 1karnyujtással vettem ki az opelből az anyuka meg beszorult ők a tüzoltók vágták ki le akart balra fordulni debrecen előőt én meg hátulról segbebasztam álmomban és átlöktem az ut másik oldalára onnen visza nekem 1 sprintel az opelt faragták,printer is tk nekem a motor alászalatt a kocsi alá 1 cimbim beválalta a betétlapokat(biztositási ugynök) engem megbüntettek 40ezere meg bevonták a jogsim 4hónapra mindig fellebeztem 2hét lett belőle
hiába , a motor km-órája az nem hiteles mérőműszer ,ugyhogy bachatják
Valami pécsi gyerekek tettek fel a you tubra hogy két kilóval veri erre a rendőrség már nyomoz
Ne bántsátok senki se a mamája pocijába tanult motorozni,én még ma is magázom a kilencest
Mert megy vagy 20-szal a kanyarban, nem borít semmit, csak kormányoz. A ringen is megetettem rendesen
van az üresbe is annyi,h nekem elég ,és senkinek nem hiányzik .de ez nem idevaló téma ,mindegy szopjon le a vállalat ,ma kaptam egy levelet,h a fizum 33%át levonják 6hónapig mert a NuygFojósító igényt tart a pénzemre......
milyen motoros video zozo?
Újfehértón egy kereszteződésben be bambultam a másik is ko plussz kéztörés a másik sofőrnél másod fokú tárgyalás okt 14
a falubeli áram tolvaj meg 1ből 9-esre ült
Miért is?
uuu bacod saját?én elaludtam 160-al 2003ban debrecen előtt a béjemvével 3mas karambol,kettős sérült minden ótó totálkáros lett
Ez babettáról ült fel kilencesre
Az a baj hogy itt csak meg dögleni lehet ráadásul az utak is szarok plussz a mai hiradóban megint nyomoznak a sünök a motoros videó miatt.
Kár hogy nem tudsz jönni! A 17.-ei hétvége megint gyerekes buli lesz nekem.
volt apósom 10éve nyomja 2év bejelentve,kettő villany nálkül én is akartam menni csak nem feleltem meg a követelményeknek ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nem iszom sört
Ennyire
csak nem engeded lefele az őrzött kocsikból csak nehogy ugy járj mint a cimbim ott hagyta az igazolványát
Annyi a különbség hogy Jimy meg él belőle felénk meg 50 asztalos van és meló meg semmi úgy hogy most intézik a német melót
akko te mindenes vagy sprinter drága ismerem én is
nap nincs,csak benzin .