Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát....inkább nem mondok semmit
Hát az pechhhh, nekem is bevonták 1x ittas vezetésért, másodjára meg gyorshajtásért ezuitobbi után nem kaptam vissza, csak ujravizsgával, mivel 4x es gyorshajtást már nem nagyon szeretik
tudod a mondás iszik vagy vezet
áááá ez egy hosszu téma következmények következmény hátán a lényeg a rend őrei összetörtek 1 kis rosszalkodás ért meg bilincselve 8an és nemsokkal utánna rátaláltam 1re civilben bebeszva már mint mind a ketten,és előjött a brulál énem na dolgom végeztével indulok haza csak a kis biorendőr utánnam külte a kolegáit és ittas vezetésért bevontál 14hónaora röviden ennyi
Billegett a páncélszekrény aztán azzal hézagolták ki!
Mi lett a jogsiddal?
sajnálom csak egy kicsit húzom
köszi bogyesz, már lecsitultak a kedélyek, kiváncsi lennék engem hogy neveztetek volna, a kiborulásom csak azért volt mert ism,eretlenül minősitett Pipi, eksön amikor lefikázott ott volt alapja mert jól elcsesztem a fékemet, bár hozzá kell tennem hogy azért hivtam be hogy csinálja meg vagy segitsen, ehelyett tök egyedül csináltam, amikor meg kértem hogy ellenörizze le akkor csak legyxintett biztos jó az, hozzá kell tennem hogy nem nagyon voltunk akkoriban beszámitható állapotban, tanultam belőle, és soha többé nem nyulok a motoromhoz ha nem vagyok tiszta. A cuccok jók , a lámpához most keresek idomot, mert erika BÉLUSA CBR lessz , a stabihoz pedig majd csináltatok felfogatást, az nem tökéletes, de szerintem jó lessz. mert csak a legvégén ugrik kicsit, nem annyira gáz.
azu annyi hogy van uj melóm gurulgatni max a töltés oldalról részegen tudok nincs jogsim és már motorom se de te csak csapassad de ovatosan
hmm na mizu?nem mész gurulgatni?én minnyá nyomom kicsit felkeltem a várost
teve pajti milett volna veled a fórum talin ha enyitől bepipulsz na ott oszt kapta az ivet mindenki és mégis jókat kacagtunk pedig még uj nevek is lettek mint PIPI FAX=pici fasz ACTION=Akksi na de a lényeg a BÉKE remélem jók lettek a cucok amit küldtem és boldogulsz velük majd legközelebb jól bebaszunk nálunk
Pipi te perverz állat amu én megtudtam hogy nállatok az asszony a főnök és sajnálta a macsekot igy te lettél ki miskárolva a macsek meg inkább kikötve
na szép jóreggelt suzukisok
, , , , , , , , , , ,
Adok én neked pasit
na nem baj legközelebb kiválasztok egy jó pasit oszt megpróbálom kétszeméjjel nem gond
Mi van féltékeny vagy csaje, figyelemmel kisérhetted az "utasomat", meg a KANJA IS a másik oldalon, ha jól emlékeztem azzal inditottam hogy megkérdeztelek téged is Sőt még mondtam hogy vidd te, de ha már kocsival jöttek, és nekik is jutott motoron hely gondoltam miért ne, vittem volna én faszit is de egyik sem akart velem jönni, biztos fostak a lányok bátrabbak
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Csőváz Kawások,,
Tegnap bicskei motoros tali egyedül tök király volt így egy kicsit más bár ezt teve nem mondhatja el magáról neki jutott utas amit szerintem nem is bánt majd nézzétek meg a vidit
Helló! Van egy ilyen ninja kulcstartóm, ha valakinek kellene, 1500Ft.
Ez a gyerty kicsit túl lett húzva!
Egy betörtcsavar kihajtóval ki tudod szedni ha szerencséd van!