Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem értem mire gondolsz!
tudjuk szelephézagot állitasz a hátsó gumiban
8-as anyát és benyát vigyél
Basi2, nagy szükségem lenne a motor emelő hátsó bakomra, ami kapucnyinál van. Gondolom sejted az összefüggést?
az a gond hogy ez 1 OKJ-s munkanélkülis papiros hütő és klimaszerelő tanfolyam ami 11 hónapos és fizet havi 42-tőt a sofőr meló meg max szeptemberig tartana és napi 6rongy meg kaja meg uti költség de ha nem megyek suliba nincs igazolva a napom és kirugnak akko visszakel fizetnem 1.5 gurigát na ez a gond
figyi bicskeiek rakják fel remélem már ma képek vannak,ilyenek
Azt hiszem beizzítom a traktort oszt emegyek kapáni vele Visegrádra!Csobbanunk egyet Lepencén Aztán edobounk egy pizzát a Don Vito-ban!
na hol a mocis viditek
á csak vizsgázni kell menni minek bejárni igazából nincs mit tanulnod
jaja meg pálinka meg liba nekem igy ment 2éve meg eggyeztem az oktatóval nekeljen már napi 100km-ert bejárnom egy 7igy vittem neki panyolai elixirt igy csaka vizsgára kelett mennem
anyira nem gáz mert föld munka meló és ott ritka a sündörgő valami rossz kamazal kel szaladgálni csak az a főbb gondom hogy be iratkoztam suliba és közben azt is kéne járni
na meg 1 valag pénz
nincs ott gond rutin meg kresz és a dilidoki
na az kemény lessz tesó, nekem is még egy nagy valagnyi vizsga van még, de kitartás
bakkkkker , az azért gáz
tudom már 1szer csináltam
igen csak az összes kategóriám bevonták
140.000huf
nem is lett volna itt gond mert 0,68 volt az alkohol szintem 0,80tól büntetik csak előtte mást is rosszalkottam és maradt ez meg az ujra vizsga
Na látod, jogsi SZAKMA, én is egy nagy valagnyi melót buktam el azzal a k.b@aszott gyorshajtással, és hát nekem sajna Kategória nélkül nem jön össze egy jó zsiros fuvarozói állás
jól tetted majd jövőre motorozól addíg gyűjtögetsz
Ne is Azóta is bánom már az egészet, mert örülhetek ha 6 kiló alatt meguszom hogy ujra legyenek kategóriáim
de a lényeg tegnap fel ajénlottak 1 teherauto söfőr álást elfogattam