Ezt már többször javasoltam neki, de nem halgat rám.
Azonban a generátor hajtó lánc meg lett feszítve, most nem csörög,
habár a kipufogótól úgysem hallani.
A szelephézagja is hibátlan. A légszűrője is kitakarítva.
Dzsiiiiiiiii
másodszor Tevének válaszolva:
Szerintem rossz helyre irogatsz
Ugyanis 6 éves a legifjabb 9-es és mivel ebből nem gyártottak injectorosat itt mindenkinek " öreg szar karbis gépje van."
Asszem a tiedet bármelyikünk öreg sz@rja kenterbe veri, mert úgy hallom már most sem megy a masinád 260 fölé
Valóban bízd szakemberre a szerelést Zoli is ezt tanácsolta tegnap miután hazahoztuk a lomját amihez te nyúltál
Igazából nem tudom, mert nem ismerlek, hogy csak kifogtad az ország legdrágább, egyben legócskább 12-esét, vagy balkézzel próbálod a gázt húzni Lehet más kezében menne az (már aki jobb kezes és nem két bal )
nyílván erre nem én derítek fényt
Eksünnek a motorja jóesélyel elkészült, egy kb. 1,5 órás munka volt még rajta amikor elhagytam T.bányát
Énh egy 12-esen még gyertyát sem cserélnék szívessen, sikerrült úgy megoldaniuk a japóknak a konstrukciót, hogy fél napos munkába belekerüljön
Jó reggelt!
Action13 -nak kész lett a gépe. Hibátlanul össze lett rakva.
A végére értünk oda, kapucnyival, és pipivel.
Kár, hogy nem vette ki a hátsó kereket.
Jó reggelt, nem tudjátok mi van eksönnel, kész lett a gépe? Jövö héten megjönnek a gyertyáim, én is oda viszem ahhová eksön (jimy jűvoltából), bár én nem vagyok olyan bátor hogy magam csináljam, inkább csak besegitek , és fizetek a szakembernek, ez már nem egy öreg szar karbis gép, itt már tul sok az elektronika nekem, remélem Laci redukálja, legalább ezeket a tiltásokat kellene valahogy kiütni belöle
követte el.
Bár ez nem Kawa,úgyhogy mindegy neki!
Egyí nsr-t láthatunk elsőizzó csere közben
Az alapos munka a felvételről tisztán kivehető
szekrény.
Motor mentés, szerelés
Szlogenünk: PRECÍZ SZÁLLÍTÁS, GIGÁSZI ÁRAK
Azonban a generátor hajtó lánc meg lett feszítve, most nem csörög,
habár a kipufogótól úgysem hallani.
A szelephézagja is hibátlan. A légszűrője is kitakarítva.
Dzsiiiiiiiii
Szerintem rossz helyre irogatsz
Ugyanis 6 éves a legifjabb 9-es és mivel ebből nem gyártottak injectorosat
Asszem a tiedet bármelyikünk öreg sz@rja kenterbe veri, mert úgy hallom már most sem megy a masinád 260 fölé
Valóban bízd szakemberre a szerelést
Igazából nem tudom, mert nem ismerlek, hogy csak kifogtad az ország legdrágább, egyben legócskább 12-esét, vagy balkézzel próbálod a gázt húzni
nyílván erre nem én derítek fényt
Eksünnek a motorja jóesélyel elkészült, egy kb. 1,5 órás munka volt még rajta amikor elhagytam T.bányát
Énh egy 12-esen még gyertyát sem cserélnék szívessen, sikerrült úgy megoldaniuk a japóknak a konstrukciót, hogy fél napos munkába belekerüljön
léphetünk tovább. A következő mutatvány a féknyergek
ápolása lesz.
Nem akarlak elkeseríteni,de lehet le kell kapni majd a hengerfejet!
Action13 -nak kész lett a gépe. Hibátlanul össze lett rakva.
A végére értünk oda, kapucnyival, és pipivel.
Kár, hogy nem vette ki a hátsó kereket.
2-ik
Pipi tuti azt fogja hinni,hogy az övéről van szó!
"öreg szar karbis gép"...........
Pipinek se híre, se hamva?