Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.
Zánbó Jimy
Neked bevált?
Pedó vagyok, de szólítsatok csak, Philnek.
Dilibogyó!
jó hogy nem mááá Pedróóóó
Jó sűrű pakkúra.
Pedál?
castrol akttevo 10w40
Boldog névnapot Medárd .
Mol 10W-40, vagy 10W-50, de ha bevált a shell akkor vegyél azt.
mol dynamic racing 10w50 .
na megint szerelünk
Olaj csere előtt vagyok kérek infokat márkákat most shell van benne álítolag.
nehogy este felkeltsen a fekete ótó
szerintem is ilyesmi bajom lehet bár nem vagyok doki de a jelenlegi állás szerint akár lehetnék lényeg hogy szervileg mindent rendben találtak már csak a dilidoki van hátra csak 4hónap mulva kaptam időpontot nevetségesek amugy őszintén Pipi bulija óta sokkal jobban vagyok azóta nem éreztem magam rosszúl igaz szégyelem is magam amiért ugy kikeltem magamból és pityeregtem de sokat segittet mert idáig magamban tartottam
Vagy a gyalu gépen ki csiszolod,a rossz ,csomós részt.
Majd én kibeszélem belőle a baját!
A gyógyszer tudod hogy nem segít attól csak függő leszel a doki meg pénz nyelő. A bajodat meg kikel beszélni magadból szerintem.
nem iszok cimbikém mlg mindig szedem ezt a szanax+vidámitó dógokat csak 1 napra hagytam ki miko Pipinél taliztunk még van 1-2 vizsgálat osz megmondják hogy mi a kinom remélem meg a dilidoki van még hátra
Bogyokám ama jeles napon (tegnap) remélem a pálinka a torkodon gazdagon csuszkázott.
Jó estét.
Hát ha így van, megmarad mindkettő... igaz felesleges, de elherdálni nem fogom egyiket se... A drz-t nem sajnálnám, de a kawát igen... na meg micsinálnék utána a kawás kabátommal?