Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy köszönöm a sok névnapi köszöntőt tegnap
neked a mümályer meseiró topicban a helyed
Egyszer volt egy nagy csoda,
neve: birka-iskola.
Ki nem szólt, csak bégetett,
az kapott dicséretet.
Ki oda se ballagott,
még jutalmat is kapott,
így hát egy se ment oda,
meg is szûnt az iskola.

Visszatérve a főtengelyre. Mikor kap nagyobb terhelést:

1, folyamatosan nagyobb kompreszíóval, nagy fordulattal szívóként kihozunk mondjuk 180le/liter teljesítményt. A motort folyamatosan magasabb fordulatszámon használva az azonos dinamikához.
2, néha nagyobb nyomással, de alacsonyabb fordulattal megküldjük, ugyanakkora csúcsteljesítménnyel? Az esetek 99%-ban alacsonyabb az üzemi fordulat, és jobb a hatásfok.
Nem járó motorba természetesen
Bogyó legutóbb én voltam, most te következel. Legfeljebb ha nagyon bepiálsz akkor kint alszol
Na megnézném azt a trombitást aki 1 bar-t fúj!
Egyszer fizettem 9000-et, egyszer 12500-at ha jól emlékszem.

Mivel elég bizonytalan az időjárás nem szeretnék eső napra pénzt kiadni. A hátsó gumim oldala is majdnem ki lett végezve. Legutóbb közúton is majdnem odavertem emiatt (50km/h@kis gáz).
Ha látom, hogy süt a nap, és legalább 20 fok van, akkor megyek a hegyekbe. Egy Bükk--Mátra kanyar 400 km és nekem nagyon bejön. Jó lenne egy infó, hogy mennyire vizesek/kavicsosak most arrafelé az utak.
Oké,azt se hadjuk ki,ne izgulj,ha lesz időpont összehozzuk!
Biztosan igazad van (komolyan), de akkor miért van Ram-Air-rel 10-20 ló többlet paci a sportmotoroknál?

A komoly nyomás az a 1,5 bár. 0,5-öt a lufiba is bele tud fújni egy átlag ember, a trombitások ennek a dupláját is
3szor 20perc alatt lejöttök felénk csapattok is iszunk is enni nem fogunk mert kell a kess italra
A Mersz hogy jön ki 9000-ből? Úgy tudom az 13000.
Ez kicsit több,13500. 3*20 perc.
280-nál a ram air-ban millibáros túlnyomás van!Kb 20-30 mbar! A 0,5-0,8 bar túlnyomás az már elég komoly! Mivel 1 mbar = 0,001 bar!
Ez is kijön 9000-ből (mint a mersz)? Mennyit lehet menni?
Nekem nem valszínű,hogy jó,még meglátom.Viszont 17.-én megyek a ringre,a nyilt napra délután.Még van 4 hely,jössz?
meg jött az a kibebaszott luxuskondenzátor 49900huffööö ha 8 napon belül nem fizetem be viszik a forgalmit ezt azokkal fizettetném be akik kitalálták meg akik kispórolták az utakból az anyagot hogy 1 évnél tovább nem birja na gyorsan szkenelek 1 másik forgalmit oszt vihetik
éééééteeeeemmm nini
Azé, hogy pöpec legyen.
téleg pöpec a vasad farkaska csak azt tudnám miért szeded szét folyton
ennek nem kell gyorsító bogyóka.
Olyan gyors,amilyennek kell lennie
Nekem bőven elég
ha menet közben kikapcsolod gyorsabban megy
figyelek ám faszik!
mükszik!
azt a zoknidból csinálod 52fokos