Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amióta kw adó van ez a helyzet.
Ereggy má...............
Cseréld a kettőt egy R1-re
Hirdesd meg a DRZ-t két misiért, és adsz hozzá egy zx-9r -t.
Milyen egy dög meleg van... megfőlni beöltözve.
Polgárdiba tervez valaki jövetelt majd? Mi megyünk 99%.
Meghirdettem mindkét motort, a kawára eddig 900ba egy érdeklődő volt már hónapok alatt, most átírtam 1misire, kiváncsi leszek
DRZ-re 920ban három nap alatt 3 hívó....

Jobban viszik a városi szaladgálósgépeket mint a nagy gyorsaságikat? siralmas....
Ez csak színlelt meglepetés, nem igaz, hogy nem lássátok!
közbe meg jött a sóder is de már le is boritották
niiiii
na hát ez van zolika de mondom nézd meg a Seduét is
akko meg ezze niii
most is próbálom másik lapon de csak tölt meg tölt és ki irja hogy hiba időtulépés miatt de az előző képeket meg vette nem hernyó van hanem pucércsiga zabálja a gazdaságom mint hogy a franciák zabálnák már fel az összest
Szedd össze a férgeket, és mindnek adj egy kanál mérget.
Az a tuti.
Nám
én meg megyek melózni,ráér holnap is.Ne kapkoggyá,mert 1-2 hernyó kimarad a szórásból
ezze vótá
hát zolika én nem tudom mivan ezzel a KÉLYESMOTYÓVAL hogy nem engedi fel a képeket eeeeeeeeeedddddddddddddig jóvolt niiiiiiiiiiiiiiiii megyek permetezni aztán tovább próbálom
Ki mondta, hogy a kilencessel voltam?
Gondolom alap szinten tudsz angolul. http://img403.imageshack.us/im..." target="_blank">Z tuning
Egy picit gyíkabb tuning. Nem 45-ös etetők, csak 43-asok, nincs nagy injektor, se feltöltés. Idom nélkül 280 km/h.
szerinted mit próbálok már 2órája
Egyszer próbáltam régi kilencest, az elég is volt. A 320 az pedig jó lesz 260-nak is, annyit pedig tud egy mai 600-as vinnyogó is.
Van rendes motorom, használom is!
Ha megforgattad a suskát szívjál el egy pipát, és álmodozzál tovább.
meg is mutatod vazze!
Ja, láccik még nem volt rendes motorod.