Milyen egy dög meleg van... megfőlni beöltözve.
Polgárdiba tervez valaki jövetelt majd? Mi megyünk 99%.
Meghirdettem mindkét motort, a kawára eddig 900ba egy érdeklődő volt már hónapok alatt, most átírtam 1misire, kiváncsi leszek
DRZ-re 920ban három nap alatt 3 hívó....
Jobban viszik a városi szaladgálósgépeket mint a nagy gyorsaságikat? siralmas....
most is próbálom másik lapon de csak tölt meg tölt és ki irja hogy hiba időtulépés miatt de az előző képeket meg vette nem hernyó van hanem pucércsiga zabálja a gazdaságom mint hogy a franciák zabálnák már fel az összest
hát zolika én nem tudom mivan ezzel a KÉLYESMOTYÓVAL hogy nem engedi fel a képeket eeeeeeeeeedddddddddddddig jóvolt niiiiiiiiiiiiiiiii megyek permetezni aztán tovább próbálom
Gondolom alap szinten tudsz angolul. http://img403.imageshack.us/im..." target="_blank">Z tuning
Egy picit gyíkabb tuning. Nem 45-ös etetők, csak 43-asok, nincs nagy injektor, se feltöltés. Idom nélkül 280 km/h.
Egyszer próbáltam régi kilencest, az elég is volt. A 320 az pedig jó lesz 260-nak is, annyit pedig tud egy mai 600-as vinnyogó is.
Van rendes motorom, használom is!
Ha megforgattad a suskát szívjál el egy pipát, és álmodozzál tovább.
Polgárdiba tervez valaki jövetelt majd? Mi megyünk 99%.
Meghirdettem mindkét motort, a kawára eddig 900ba egy érdeklődő volt már hónapok alatt, most átírtam 1misire, kiváncsi leszek
DRZ-re 920ban három nap alatt 3 hívó....
Jobban viszik a városi szaladgálósgépeket mint a nagy gyorsaságikat? siralmas....
Az a tuti.
Egy picit gyíkabb tuning. Nem 45-ös etetők, csak 43-asok, nincs nagy injektor, se feltöltés. Idom nélkül 280 km/h.
Van rendes motorom, használom is!
Ha megforgattad a suskát szívjál el egy pipát, és álmodozzál tovább.