Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekes,nekem nem kicsinyíti le.
Akkor a programoddal van valami.
Szar
Azt már megállapítottam Kojot, hogy te nálam is hülyébb vagy ami már művészet
Ezért bemásolok egy részletet amit néhány hozzászólással ezelőtt írtam. (talán olvasni tudsz

Na azt mondjátok meg, hogy az ide belinkelt képeket, hogy tudom leszedni, hogy normál méretben meglegyenek. Mert ha csak símán áthúzom akkor középütt egy kicsi kép lesz az egészből és az sem jött Be amit Jimyné Eszter mondott, az a kép mentése másképp az is miniatür fotóvá zsugorítja az eredeti méretet
ott van bazd meg!
Kép mentése másként!
itt ilyen nincs Bogyesz ezek közül leeht válogatni. Ráadásul egy csomó sáv szürke, ami eleve nem is funkcionál...
Régen nem volt ilyen baj a papiros fényképekkel...
Ekűdték levélbe 60 filléré azt jónapot...
ezt igy szokták,de pipinek mondhatod.
Csak a halakhoz ért.
esetleg klikkelj rá nagy méretben és mentés más néven nekem bejött
szerintem meg ugy szoktad vót mondani"bazmeg,én motorral jöttem bazmeg?akko indulj már be bazmeg
Mi sem egyszerűbb,szépen megkérsz engem,hogy küldjem el neked,az ímélcímedre,és kész.
Na azt mondjátok meg, hogy az ide belinkelt képeket, hogy tudom leszedni, hogy normál méretben meglegyenek. Mert ha csak símán áthúzom akkor középütt egy kicsi kép lesz az egészből és az sem jött Be amit Jimyné Eszter mondott, az a kép mentése másképp az is miniatür fotóvá zsugorítja az eredeti méretet
Reggelre legyen meg a válasz, most megyek tv-ni mert Nikolász Kédzs ellopta a függetlenségi nyilatkozatot azt azért nézem, nem-e véletlenűl ellopta a Trianoni Békediktátumot is, mert akkor szurkolok neki el ne kapják...
Ez se rossz teória.
Szerintem meg Bogyesz akkor eszméltem fel a delíriumból. kb. így
- Na basszatákok meg ez meg olyan mint az én motorom
vagy ez az én motorom?
Hú b@sszátok meg én mottorral jöttem?...
Ááá,hiába szidta ő a japánok keresztannyának a térde kalácsát,nem használt annak semmi... de a végén csak beindult a Lada.
Csak megszántalak,hogy legyen neked is egy kis sikerélményed ebbe az évbe. De az tény,hogy nagyon szokatlan volt az enyém után,nem voltam vele olyan bátor mint az enyémmel,de majd talán legközelebb.
én a 3.-ik képen azt látom Pipi,már meg bocsás,hogy ép rábeszélsz a motorodra hogy hajlandó legyen be indulni és püfögés,csatogás nélkül végig menni a pályán
Nincs mit pipó,és még válogattam is köztük de ezek a legjobbak
Ghosty én már nem dőrzspapírral nyomom az fárasztó , flexre rakok drótkorongot...
Mikor azzal mentél kikerültelek , mint egy pocsolyát...
Vadernagy úr Ezek a képek jól sikerültek rólam, kösz, hogy felraktad, már várom a rendőrséget. Csak a hülye nem látja ezekről a fotókról, hogy be vagyok dzsongázva...
hátha lesz hozzá szerencsém egyszer.Csak egy karikára.
Hát igen,ezt tanusíthatom,nagyon fínom műszer!
Cegléden van 2 is a szalonba,hát brutál egy motor.
jujj ez dúrva.
meg ezzel is mentem
igyekszik az ember látod,de a bordó klán ezt nem értékeli