Iváncsagohst holnap jönnél dobogóra, motorozni én kb 3-ig dolgozom ha gondolod összefuthatunk. Ha másé nem egy hambira meg hívlak az asszonynál.Csörögj ha erre vagy.209461198
Sedu én a látottak alapján itélek tehát a Jimy vasa öregen is maga a tökély a Szeki züdjét inkább hagyuk talán ő maga elmondja menyit vackolt vele hogy eladható lett és a Szeki szart nem ad ki a kezéből!a Fazoné is már szépen alakul,a Farkaskomáé zsilett akár csak a Kékvéré bocsi akit kihagytam de én nem nyalizás képen mondom de mindenkié jó vas kortól független!bár mindnél halottam 1kis kótogást de álitólag tipikus kawa blokk hang,mint a kalapáló laska merci aztán hogy melegen nehezen indulnak tehát téleg ember függő ki hogy vigyáz rá
Jó estét emberek.Én nem voltam a ringen mert az asszony szerint esni fog,erre nap sütés 24fok.A gyerekkel elmentem bringázni a valagamat szét vágta a nyereg bringát lát ni sem akarok.
szegény h.ringesek jól beszopták az időt!pipi mire hazaért jól elázhatott,vagy ázik,mert erre már jó ideje esik...
pedig kurvára nem szereti az elázást!na,hátha lesznek toyota nyilt napok is,ahol nem számit egy kis eső
Na,sorolom.
Bal oldala sérült volt,nem vészesen,ki van javítgatva,de nincs festve.
féktárcsáknak van válla,dehát ennyi idősen mindnek van
valami morog benne,ami nem csapágy hang.Alapjáraton hangosabb,fordulaton nem hallani annyira,de van,és nem kuplung!
Fekete füstöt lök egy keveset gázfröccsnél.
önindítója szarakodik,hol indul,hol nem.
Adtam neki 5 perc járás után egy 6-7 ezret,utána szaggatott,majd leállt,és újból és újból.
Eljöttem.De már hívott a srác,hogy rájött mi a baja,az oldalsztender kapcsolója baszakodik,ha felhajtja akkor jó.
A tankon is van egy kis szórógittelés,meg egy helyen a jobb oldalon meg van repedve a festés gondolom a bukásból adódóan.
Nem tudom kinek milyen elvárásai vannak egy motorral kapcsolatban ennyi pénzért,én nem venném meg!
Az a morgás lehet az a primer lánc vagy mi az, hozzáértők?
Összességében nem egy szép motor,de annyira nem is rossz(ha az árát nézzük)!
3 hete van nála,egy haverjától vette állítólag,és ő kb. 500 km ment vele.Megy angolba dolgozni vissza,állítólag ezért adja el.
Kb. ennyi!
A többi a te döntésed!
pedig kurvára nem szereti az elázást!na,hátha lesznek toyota nyilt napok is,ahol nem számit egy kis eső
9363 ért hozzá
Bal oldala sérült volt,nem vészesen,ki van javítgatva,de nincs festve.
féktárcsáknak van válla,dehát ennyi idősen mindnek van
valami morog benne,ami nem csapágy hang.Alapjáraton hangosabb,fordulaton nem hallani annyira,de van,és nem kuplung!
Fekete füstöt lök egy keveset gázfröccsnél.
önindítója szarakodik,hol indul,hol nem.
Adtam neki 5 perc járás után egy 6-7 ezret,utána szaggatott,majd leállt,és újból és újból.
Eljöttem.De már hívott a srác,hogy rájött mi a baja,az oldalsztender kapcsolója baszakodik,ha felhajtja akkor jó.
A tankon is van egy kis szórógittelés,meg egy helyen a jobb oldalon meg van repedve a festés gondolom a bukásból adódóan.
Nem tudom kinek milyen elvárásai vannak egy motorral kapcsolatban ennyi pénzért,én nem venném meg!
Az a morgás lehet az a primer lánc vagy mi az, hozzáértők?
Összességében nem egy szép motor,de annyira nem is rossz(ha az árát nézzük)!
3 hete van nála,egy haverjától vette állítólag,és ő kb. 500 km ment vele.Megy angolba dolgozni vissza,állítólag ezért adja el.
Kb. ennyi!
A többi a te döntésed!
Kis zene
Kevasaknek jut ell az agyaig
A 120 kilos embereket is leszedi a szel rola