Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Renfibácsit én nem beszéltem le demirüüü van aki kávé illatra és madár csicsergésre ébred van aki gumi füst és motor zenére na volt benne részem Jimy volt az utólsó motorral aki elhagyta a bázist őt már senki nem vette
és a Jimy_el,ő is szabályszegő
Renfield bácsi meg akarta volna csak lebeszélted mert korán volt .De tényleg a Vadőr meg a Csimbi milyen csöndben voltak .
ne bántsuk őket Csimbinek már nem sok minta volt,Vader meg nem gumifüstölésel egybe kötött némasági fogadalmat tett Ghosti meg füst hejett kerót nyomatott Pipinek meg az asszony használja a bordót szerintem
itt már lesz gumis nem ugy mint Óhajpusztakotkodácson a nap bármely időszakában a rendelkezésemre áll már szerelt 1 pár gumát amugy ez nem kilépő lesz hanem vizsga bél hurut
Sedu ha vagy jelentkezz ,kérnék egy kis szívességet .
persze.......itatsz mint állat,
Én égettem a gumit,pedig nem sok van már.Most azokat szabályozd akik meguszták
jaj hagyjuk már a szabályokat ,most is volt,aztán volt aki kibújt alóla .. .
az jó is lenne ja amugy azt el felejtettem mondani ha gyüttök mindenkinek lesz 1 vizsga meg kell felelni az F.A.SZ.-ben
Derüs napot faszik!
Fazi az angol motoros
ezt Volfinak+Fazinak mond
az asszony úgyis csak a totojával engedi el
pipi megy asszem!valami ilyesmit rebesget itt már napok óta!de ha megtudja,hogy te is mész,akkor elijedhet a bordóval...
itt mindenféle zűd motorok is vannak,meg lehet grammra is kapni .

HOLNAP VALAKI MEGY A RING-RE ?
én még 10ezret is adok a jó időért csak tudnák már vetni,ültetni
jó napot!
megjött az uj akksi ,mostmár lehet motorozni!ja,és megrendeltem a jó időt is,állitólag az is jön már!

banner agm technology 8000ft
egész jó árnak tünik!
de legalább itt még van 1 kis ZűD nálatok meg csak a kerités ZŰD
Szar helyen lax fődikém ,itt jó az idő,oszt dógozhatok .
http://youtu.be/eKHl_3UEFLY
szép jő napopt mindenkinek ebben a záporos időben
Na megyek molyolni ,kesobb re.
Oxi!
Szombat delig oke vagy
Elotte azert kozold ,itthon legyunk.
Tudom, és maradjon az én titkom.
Jó reggelt